Hlava patří do tepla!

Hlava patří do tepla!

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice

Sponzorované odkazy

Čepice není dnes jen pomůckou k ochraně před mrazem, i když to je velmi podstatné. Pokrývka hlavy je i módním doplňkem, která razantně doplní – v dobrém či špatném smyslu váš outfit.

Mezi nejvíce využívané kousky patří pletené čepice tzv. trpasličí, které se jemně shrnují dozadu, anebo kulich. Ani jedna verze dnes ovšem není pouhou zimní čepicí. Je efektním a dobře viditelným módním doplňkem. Kulichy a trpasličí čapky jsou trendy doplněk, který by neměl chybět v šuplíku žádného z nás.

Samozřejmě čapka hlavu chrání. Před mrazem, větrem, deštěm i sněhem. Věděli jste, že skrz hlavu bez pokrývky nám unikají až dvě desítky procenta tepla z těla? A je prokázáno, že ti, kteří chodí bez čepic, jsou náchylnější k nachlazení, ušním onemocněním i bolestem hlavy.

Dnes se aktuálně zaměříme na kulichy. Tak se pojďte s námi podívat, co si lze vybrat.

My Dear clothing Fisherman BeanieMy Dear clothing Fisherman Beanie

My Dear clothing Fisherman Beanie

První pomyslnou příčku má Fisherman kulich ve vínové barvičce od české značky My Dear Clothing z jejich loňské kolekce 12/16. To datum ovšem kulichu nijak neubírá na kráse. Je stále v oblibě a poptáván. Edice má limit již jen devíti kousků, jeden vyjde na 550 Kč, když původní cena činila 690 Kč.

New Era Fisherman Felt BrooklynNew Era Fisherman Felt Brooklyn

New Era Fisherman Felt Brooklyn

Olivový zimní vysoký kulich s ohrnutým lemem od značky New Era s bílým logem Brooklyn na přední části je tím pravým a hřejivým kouskem do chladných zimních dní. Kulich vyjde po slevě ze 700 Kč na stávajících na 350 Kč.

Stussy Polar Fleece BeanieStussy Polar Fleece Beanie

Stussy Polar Fleece Beanie

Tmavě modrý kvalitní zimní kulich s lemem od značky Stussy s bílým velkým logem na přední části, je teploučký a příjemně se nosí. Původní cena byla 1 050 Kč, nyní je 840 Kč.

Stussy Stripes BeanieStussy Stripes Beanie

Stussy Stripes Beanie

Apartní pruhovaný modrobílý tkaný vysoký kulich s ohrnutým lemem od značky Stussy s černobílým decentním logem na přední části bude cool parťákem do chladných dní. Jeho cena činí 1 050 Kč.

Cheap Monday Skull BeanieCheap Monday Skull Beanie

Cheap Monday Skull Beanie

Černobílý kvalitní tkaný vysoký kulich s ohrnutým lemem od značky Cheap Monday v černobílém melíru a černobílým logem na přední části, je prima kousek do nepohody. Vyjde vás na 520 Kč.

Patagonia Powder Town BeaniePatagonia Powder Town Beanie

Patagonia Powder Town Beanie

Á la severské modely vyznívá tento tkaný vysoký kulich s ohrnutým lemem od značky Cheap Monday s bambulí v provedení bílá, červená a tmavě modrá. Šik sportovní kulich, kterým neprohloupíte. Cena činí 1 050 Kč.

Pokud váháte a nevíte, který kulich je ten pravý, mrkněte ještě na Queens.cz. Jsou tam další prima kousky!

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: čepice, kulichy, pokrávka hlavy,