Stylovka pro každého: Navrhněte své vlastní tričko – dárkem i pro sebe

Stylovka pro každého: Navrhněte své vlastní tričko – dárkem i pro sebe

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Horká novinka vám umožní darovat přátelům, blízkým či sami sobě něco neotřelého a ryze originálního, co ještě nikdo nemá a mít ani nebude.

Co to je? Tričko s vlastním návrhem, který bude jediný a jedinečný. Personalizace oblečení dovedená k dokonalosti, to je tento nový koncept Levi’s Print Bar, umožňující všem zájemcům vytvořit si během několika minut svá vlastní trička s motivem kultovního loga Levi’s Batwing.

Levi’s Print Bar

Levi’s Print Bar je novou službou a k mání v Levi's Storu na Václavském náměstí 10 v Praze. Právě zde si můžete vytvořit vlastní a jen a jen návrhem vaše levisácké tričko, případně nyní před Vánoci si tam můžete vytvořit několik stylových dárků.

Produkty Levis

Ty byly vždy byly malířským plátnem, na němž mohli všichni, od hudebníků přes aktivisty až po hipíky, dobrodruhy a fanatiky módy vyjádřit sami sebe.

Levi’s Batwing

Motiv Levi’s Batwing je stejně charakteristický pro tuto značku jako Red Tab nebo motiv dvou půlkruhů Arcuate na zadních kapsách levisek. Batwing je založen na obrysu zadní kapsy našich kultovních džínů Levi’s® 501®. Toto logo bylo poprvé představeno v roce 1967 na klasických džínách, nejprve v červeném odstínu a poté v mnoha různých barvách od bílé přes oranžovou až po duhové odstíny naší každoroční kolekce Pride.

Pomocí nejmodernější technologie a uživatelsky přátelského dotykového rozhraní pro výběr a vizualizaci finálního vzhledu vám Levi’s Print Bar nabídne řadu různých návrhů Batwing a možností personalizace.

Jaké?

  • přidání vlastního jména nebo názvu města nad logo Levi’s Batwing
  • minilogo Batwing s vašimi iniciálami
  • vyplnění loga Batwing speciálním grafickým designem
  • panorama měst logem Batwing

Takový kousek může být dokonalým stylovým dárkem, přitom nijak drahým levným, když včetně potisku stojí vše 599 korun.

Co na to říkáte?

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Levi’s Print Bar, Levi’s Batwing, Levi's Store, tvořívé Levis