Máte rádi nakupování? Pak vstupte do Bonusima clubu!

Máte rádi nakupování? Pak vstupte do Bonusima clubu!

Kategorie: Oblečení – eshopy, Parfémy, Značkové oblečení

Máte-li v oblibě značkové produkty, případně i značkové služby, určitě nesmíte chybět v nákupním klubu Bonusima.

Tento atraktivní klub je určen všem nákupním maniakům, kteří chtějí mít komfortní přístup ke značkovým produktům i prima službám. V současné době Bonusima míří do mnoha zemí světa čili i do Česka.

Exkluzívní nákupní klub pro exkluzívní lidičky

Můžete se stát exkluzívní součástí již před spuštěním do provozu na podzim 2018. A to tak, že se přihlásíte do testování, které Bonusima nabízí až 300 tisícům zájemců z celého světa, přičemž v Česku je tato nabídka určena pro prvních 1000 lidiček.

Toto doživotní VIP členství nabízí spoustu parádních benefitů, jako jsou různé dárky, vzorky a extra slevy, i jeden Bonusima Coin, což je vlastní připravovaná krypto-měna klubu.

Podmínkou je pouze reagovat na nabídku na našich stránkách Bonusima.com, kde najdete všechny informace a zaplacení malého vstupního jednorázového poplatku.

A proč do toho jít?

Bonusima je jedinečný projekt nákupního klubu, který nabídne jak módní doplňky a módu, tak i elektroniku a software, bokem nezůstanou ani kosmetika a parfémy, stejně jako hračky, domácí spotřebiče, ale rovněž zážitkové akce.

To vše od nesporně nejkoncentrova­nějšího množství značek služby (až 12 tisíc světových i lokálních top značek), které jsou od více než 60 tisíc prodejců z celého světa. A to vše v nabídkách za ty nejnižší ceny, jaké vůbec on-line nakupování zná.

A ve finále vám to, co objednáte dodá prodejce, kterého dobře znáte, s platbou při převzetí, zárukou a možností vratky financí.

To vše Bonusima klub poskytne od podzimu 2018 a to jako webovou i mobilní aplikaci určenou pro více než 100 zemí světa, v celkem padesáti jazycích a osmdesáti měnách, a to včetně Česka, češtiny a České koruny.

Možnost nákupu v takovém měřítku prodejců, poskytovatelů i pestrosti sortimentu se jen tak nevidí. A vy ji můžete mít, a to celé jen za malý poplatek 0,10 až 0,50 amerických centů na den za přístup.

Tak co, počkáte si na podzim, anebo zkusíte testování s námi?

Zdroj foto: Bonusima

Štítky: nákupní klub, klub Bonusima, produkty a služby, sortiment, nakupovat online