Povánoční slevy na Queens

Povánoční slevy na Queens

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Je po vánočních svátcích a všude okolo nás se rojí povánoční slevové akce. Nejinak je tomu i na eshopu se značkovou módou Queens. Chytněte si svoji slevu!

Pořídit si zde můžete parádní značkové kousky jen za zlomek původní a běžné ceny, a to jak ty pánské tak dámské. Ceny dosahují 30, 60 i 80 procent. Vybíráme pro vás několik tipů.

Cheap Monday Second SkinCheap Monday Second Skin

Cheap Monday Second Skin

Parádní modré dámské skin jeans kalhoty od značky Cheap Monday ze směsi 98% bavln a 2% elastanu, mohou být vaše za 540 Kč, přičemž z původní ceny 1 790 Kč ušetříte 1250 Kč. Džíny jsou řešeny v destroy kultovním stylu, což je stále v kurzu.

Urban Classics Ladies Melange Cropped Short Sleeve CrewUrban Classics Ladies Melange Cropped Short Sleeve Crew

Urban Classics Ladies Melange Cropped Short Sleeve Crew

Tmavě šedivé dámské tričko s krátkými rukávy od značky Urban Classics v krátkém střihu je jako stvořené pro variabilní nošení – lze je obléci samotné se sexy odhaleným bříškem, anebo navléci přes dlouhé tílko nebo triko s rukávy a vytvořit si originální svůj vrstvený look. Materiál ze směsi 70% bavlny a 30% polyesteru se dobře nosí a za cenu 210 Kč je to parádní koupě. Z původní ceny 700 Kč ušetříte 490 Kč.

Nike M NSW Bonded TopNike M NSW Bonded Top

Nike M NSW Bonded Top

Osobitá stylovka, to je tato olivová pánská větrová bunda s raglánovými rukávy od značky Nike s šikmou kapsou na přední části. Elegantně sportovní styl se hodí doslova kamkoli a k čemukoli. Bunda má nízký pružný stoják a zapínání na druky. Olivová barva je předurčená ke kombinování. A cena? Jen 1 200 Kč a tak z původních 2 390 Kč ušetříte 1190 Kč.

Nike M NK SB Pant FTM 5 PocketNike M NK SB Pant FTM 5 Pocket

Nike M NK SB Pant FTM 5 Pocket

Černé pánské kalhoty od značky Nike se zadními kapsami v rovnějším střihu jsou jako stvořené k variacím s košilemi, triky, mikinami, svetry, bundami a větrovkami. Za 1 590 Kč jsou vaše, přičemž z původních 1 990 Kč ušetříte 400 Kč.

Vybrali jste si, anebo jsme vás navnadili na prima slevy na Queens.cz? Mrkněte ne eshop, je tam k mání je mnoho dámských i pánských značkových cool kousků ve slevách.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: slevy, povánoční, dámská móda, pánská móda, značková móda