Stylovka nejen do postele

Stylovka nejen do postele

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Spánek potřebujeme každý a denně. Bez něj by to prostě nešlo. A proč uléhat jen tak v nějakém nočním úboru, když máte na výběr mnohem více? Pyžamo totiž dnes již není jen noční prádlo, ale těžká stylovka.

Dalo by se říci, že ve světě módy jsou hot módní novinky a další módní novinky. Ty první hrají prim na přehlídkových molech a ty druhé patří mezi ryze praktické kousky. K těm druhým bezesporu patří pyžama a košilky, v nichž uléháte ke sladkému spánku a regeneraci těla. A letošní jarně letní sezóna těmto prima kouskům dost nahrává. Dodává jim nebývalý styl.

A tak by vám v nadcházející sezóně jara a léta 2018 neměly uniknout šik stylovky z nových kolekcí mnoha firem a značek. A mezi nimi kolekce Tezenis, která představuje boom letošní jarně letní sezóny, a to noční prádlo ve formě svrchního oděvu.

Ano, čtete správně, tak zvaný „pyžamový styl" je aktuálně horkým trendem. A tak by neměl chybět ani vám. K mání jsou (třeba právě v Tezenis) moderní a šik kousky pro nejrůznější příležitosti.

Nový „pyžamový“ styl oceníte za každých okolností

  • během dne postačí atraktivní kousky nakombinovat s džíny
  • pro eleganci třeba na večírku, je doplňte je botami na jehlovém podpatku a zajímavými doplňky
  • ale nedejte se spoutávat trendy a vytvořte si „ten svůj“ pyžamový styl kamkoli sami a dle svého – fantazii se meze nekladou

Kolekce nočního prádla Tezenis

Tyhle kousky budete milovat. Jsou stylové, pohodlné, šik i elegantní a jemné. Zahrnují totiž pestré topy s květinovým potiskem, prima pohodlné šortky, excelentní nátělníky, nechybí ani harémové kalhoty a košilka, kterou můžete využít jako mini šaty. A tyto kousky jsou na jaře a v létě letošního roku nepostradatelnou součástí každého šatníku.

No řekněte sami, není to skvělé zůstat v pyžamu celý den?

Zdroj foto: Tezenis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: pyžamový styl, dámské oblečení, stylové, pohodlné, šik, elegantní, jemné