Pastelové léto s Levis

Pastelové léto s Levis

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Chcete toto léto zazářit a být IN? Tak co zkusit pohodlnou, casual denim módu v pastelových barvičkách? Levis vám ukáže jak na to!

Letošním hitem léta jsou pastelové odstíny barev. A to na všem, do čeho se oblékáte. A pak tu máme na jedné straně pastelové barvičky a na druhé denim. A proč to nespojit dohromady? Protože pastelové barvy i denim jsou hity letošní sezóny a tak se značka Levi’s® rozhodla, že tyto trendy spojí.

A hlava nám jde z toho kolem!

Máme tu

  • mléčné tóny jemné mátové
  • sladkou růžovou
  • chladivou modrou
  • a další pastelovky

I kultovky jsou pastelové

Všechny dávají oblíbeným džínům, denimovým bundám, tričkům a mikinám nebývalý nádech svěžesti, hravosti, jemnosti i romantiky. A představte si, že do pastelových barev se hodily i kultovní 501® Skinny džíny nebo jejich zkrácená verze v šortkách.

V celé pastelově laděné Levis kolekci najdete i další artikly, kterými jsou pastelové doplňky, jako basebalky, pásky nebo plátěné tašky. Tyto kousky se skvěle doplňují, a vy je tak můžete flexibilně nakombinovat, anebo naopak nosit se tón v tónu, tedy monochronně v jednom tónu od hlavy až k patě.

Řekli bychom, že v Levi’s® Storech to teď trochu vypadá jako v cukrárně nebo při procházce jarním rozkvetlým parkem. Tak se přijďte podívat a něco sladce pastelového si koupit!

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Levis, džíny, 501, skinny, šortky, pastelové barvy