Zpátky do školy: co dětem na sebe?

Zpátky do školy: co dětem na sebe?

Kategorie: Džíny, Jeans, Rifle, Oblečení – eshopy, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Prosluněné prázdninové dny se přehouply do druhé poloviny, a to je neklamný signál pro rodiče, že každodenní maraton ranního vstávání a vypravování ratolestí do školy se už blíží.

bunda 219 Kč a kalhoty 219 Kčbunda 219 Kč a kalhoty 219 Kč

Právě nyní je nejlepší čas pořídit dětem pár nových kousků oblečení, protože každé dítko se touží blýsknout v něčem neokoukaném. Pro módní inspiraci zajděte do některé z prodejen KiK.

KiK trika do 79 KčKiK trika do 79 Kč

Pohádkoví hrdinové stále v kurzu

Děti často chtějí oblečení, tašky a doplňky do školy se svými animovanými hrdiny z televize. Svou princezničku tedy potěšte novým trikem s oboustranným flitrovým obrázkem jednorožce. Klučíkovi se zase trefíte do noty oblíbeným motivem hrdinů z Tlapkové patroly.

chlapecká bunda 349 Kč a dívčí parka 349 Kčchlapecká bunda 349 Kč a dívčí parka 349 Kč

Pro malé princezny

Dívčí podzimní kolekce KiK se nese v romantickém duchu s převládajícími tóny růžové. Najdete v ní například džínové sukně s laclem a na spaní třeba něžná pyžámka s tylovou sukénkou. Pro chladnější dny nezapomeňte dcerce pořídit pohodlnou parku, prošívanou vestičku na zip anebo hřejivý svetřík.

mikiny od 139 Kč, legíny od 159 Kč a trika od 139 Kčmikiny od 139 Kč, legíny od 159 Kč a trika od 139 Kč

Páni kluci

Chcete-li vašemu malému rošťákovi vybrat na začátek školy něco správně „cool“, kupte mu džínovou košili doplněnou o stylové tepláčky s pestrobarevným potiskem. Ve třídě ale zazáří i v nových džínách a triku s vtipným motivem, obzvlášť když si ještě přes ramena frajersky přehodí mikinu s kapucí.

mikina s kapucí 139 Kč a legíny 105 Kčmikina s kapucí 139 Kč a legíny 105 Kč

Bratři a sestry v triku

Podzimní kolekce dětské módy přináší na tričkách nespočet vzorů a motivů – od vesmírné tematiky v opravdu bláznivém spojení s dinosaury nebo zmrzlinou, přes motivy zvířat, až po stále oblíbené proužky. Pro odvážné, co se tmy jen tak nezaleknou, nabízí KiK trička se speciálními nápisy svítícími ve tmě. Několik pohodlných trik pořiďte svým školákům také na sport. Nejlépe se k nim budou hodit vzorované legíny nebo teplákové kalhoty a mikiny.

trika od 75 Kčtrika od 75 Kč

Proti větru a dešti

Na podzim bývá počasí dost vrtkavé, vašemu školákovi či školačce tedy přijde vhod hřejivá svrchní vrstva, ať už v podobě prošívané vesty či bundy, nebo jako měkká softshellová bundička, pod kterou vítr jen tak nepronikne. A nezapomeňte své dítko vybavit reflexní páskou, aby bylo zdálky dobře vidět a po cestě se mu nic nestalo.

bunda za 279 Kčbunda za 279 Kč

Zdroj foto: KiK

Sponzorované odkazy



Štítky: Zpátky do školy: co dětem na sebe?