Podzim ve znamení batůžků

Podzim ve znamení batůžků

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Podzimní období je spojené s nástupem do školy, na studia, ale také s ještě příjemným pobytem v outdooru a turistikou či výlety. Díky příjemnému počasí bez letních tropických teplot to může být prima tip, jak prima strávit volný čas.

A k tomu, abyste byli cool a měli své věci pohromadě, se na takovéto akce nejvíce hodí batoh, nebo menší batůžek. Velikost batohu je závislá na tom na jak dlouho a také kam se vypravíte.

Batohy, batůžky, ruksaky a bágly se tak stávají znamením podzimního času. Batoh sám o sobě může být sportovní, lifestylový, školní, městský či takzvaný gymsack, který je vhodný na pobíhání po městě s tím nejnutnějším.

Pár tipů na šik kousky se vždy hodí. Tak jdeme na to!

Vans Old Skool II BackpackVans Old Skool II Backpack Vans Old Skool II Backpack je šedý melanž batoh s přední kapsou a černými cool detaily i vnitřkem. Může být vaším parťákem do školy i na výlety za 899 Kč.

Nike W NK Legend Backpack – GPXNike W NK Legend Backpack – GPX W NK Legend Backpack – GPX je černý jednokomorový batoh od značky Nike s několika kapsami s uzávěrem na zip a bílými logy na přední části. Nepromokavý materiál jej předurčuje jako šik kandidáta do outdooru za 1 599 Kč.

LACOSTE BackpackLACOSTE Backpack LACOSTE Backpack v tmavě zeleném nebo červeném provedení doplní skvěle váš look do školy i na výlet nebo do města. Má černé detaily, vepředu velkou kapsu na zip s krytím a hlavní část se otevírá oboustranným pojezdem zipu. Může být váš za 2 159 Kč.

The Herschel Supply CO. Little America BackpackThe Herschel Supply CO. Little America Backpack The Herschel Supply CO. Little America Backpack je olivově černo modro žlutý jednokomorový batoh se zdrhováním okolo vnitřní kapsy od značky The Herschel Supply CO. Trendy designové řešení batohu s řemeny na uzavírání, mu dává značnou devizu stylového společníka pro mnoho příležitostí za 2 999 Kč.

Doughnut MacaroonDoughnut Macaroon Doughnut Macaroon je světle fialový jednokomorový vintage batoh s přední kapsou a béžovými řemínky na zapínání. Na předním díle je velká kapsa s krytím a šedý vnitřek doplněn malými kapsičkami a přihrádkami. Může být váš za 2 199 Kč.

Nevybrali jste si? Více šik kousků najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Queens.cz, batohy, batůžky,