Nová kolekce Levis: ve znamení logománie

Nová kolekce Levis: ve znamení logománie

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské boty, Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Máte rádi denimový styl? A značkovou džínovou módu? Pak vás jistě potěší nová kolekce značka Levis. Je tak trochu jiná – výrazně logovaná. V Levis podlehli značné Logománii. Půjdete do toho s nimi a pořídíte si některý kousek?

Ale není to jen Levis, obecně jsou velká, výrazná a četná loga na kouscích oděvů oblíbená a v kurzu. V každém případě se tak hned pozná, kdo je, na čí straně a které značce fandí. A Levis je pro okolí hodně čitelný a frčí.

Jeho obliba výrazných log značku odkryla

Ale za Levi's® se snad nikdo stydět nemusí. A trošku pokřivený hold jí dávají i jiné značky, když ji kopírují. Třeba jejich Batwing logem se prezentuje jiná americká značka, která vznikla ani ne před 25 lety…Levis to zjistil díky fanouškům.

Batwing logo se ale zrodilo již roku 1967 s ním i první trička s logem na prsou, tehdy oblíbená zejména hipíky. A samo toto spešl Batwing logo vychází z tvaru oblouků na zadních kapsách už prvních džínů na světě, které Levi Strauss patentoval v roce 1873.

S Levi's® máte navíc na výběr

  • Můžete si pořídit tričko s Batwing logem v různých barvách, nejoblíbenější je samozřejmě originální červená.
  • V Levi's® Print Baru na Václavském náměstí v Praze vám tričko dokonce potisknou logem s vaším jménem nebo s různými grafickými motivy.
  • Comeback slaví i sportovní logo navržené pro americký olympijský tým z roku 1984.
  • V podzimní kolekci se loga dostala také v pásech jako prýmky na džíny nebo rukávy džísek a mikin, některé bundy je mají jako elastické lemy v pase i na zápěstí.
  • A o doplňcích, jakou jsou čepice, bundy a batohy, ani nemluvě, objevují se dokonce na botách.

Zkrátka nová kolekce Levis je skutečně Logovaná jak se patří.

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy