Mikinová sezóna je zahájena!

Mikinová sezóna je zahájena!

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Podzim už má hlavní roli nejen v přírodě, ale i v našem šatníku. K němu díky nižším teplotám neodmyslitelně patří větší vrstvení oblečení než v létě. A dominují mu svetry a mikiny. A my považujeme tímto mikinovou sezónu za zahájenou!

Mikina je obdoba svetru, která má však variabilnější možnosti v materiálech (bavlna, směsi materiálů, polyesterová vlákna, fleece, flauš atp.) i využití. Je to druh oděvu, který zakrývá horní část našeho těla. V kurzu je hlavně u mladé generace a teenagerů, ovšem výjimkou nejsou dnes ani senioři, nebo prckové, kteří ji oblékají.

Mikina může být se zapínáním (většinu na zip), ale také je často bez zapínání a oblékaná přes hlavu. Také může a nemusí mít kapuci, časté je výrazné větší logo a nápisy na přední straně, nebo na zádech. Potisk je vůbec doménou mikin.

Co je letos v kurzu ve světě mikin?

Barevnost je laděna do podzimních baviček – bordó, červená, oranžová, hnědá, ale nechybí ani klasická černá, či bílá. Letos mezi mikinami najdete také i kousky dvoj či více barevné, nebo s celopotiskem.

Mrkněte na naše tipy jak v dámské, tak i v pánské sféře. Jsou to mikiny se zipem i mikiny přes hlavu anebo klokanky. Mikiny jsou pro podzim jako dělané, patří mezi prima designové kousky, které mají v oblibě mnozí umělci, rappeři a sportovci.

ellesse Agata Sweatshirtellesse Agata Sweatshirt

ellesse Agata Sweatshirt

Červená dámská mikina typu crewneck od značky ellesse s barevným logem na hrudi. Obléká se přes hlavu, a proto má u krku pružný lem, stejně jako na rukávech a dolním zakončení mikiny. Vyjde vás na 1 259 Kč.

Nike W NSW Rally Crew AOP MetallicNike W NSW Rally Crew AOP Metallic

Nike W NSW Rally Crew AOP Metallic

Světle růžová svetrová mikina od značky Nike se zlatým all over motivem loga značky. Mikina je delší a má široké řešení průramků. U krku a na rukávech je zakončena pružným lemem. Šik kousek vyjde na 1 599 Kč.

LeviLevi's ® Graphic Sport Hoodie

Levi's ® Graphic Sport Hoodie

Apartní černá dámská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Levi's ® s červeným logem na hrudi je svým provedením typickým zástupcem mezi mikinami. Bude vaším cool kouskem do nepohody za 1 599 Kč.

Air Jordan Jumpman Fleece FZAir Jordan Jumpman Fleece FZ

Air Jordan Jumpman Fleece FZ

Šedivá pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky Air Jordan s decentním logem na hrudi je vyrobena z šedé melanže, což jí dodává diskrétní a stylový design. Kapuce, zapínání na zip a dvě velké kapsy v předním díle jsou praktickým řešením. Mikina vyjde na 1 899 Kč.

Alpha Industries NASA Inlay SweaterAlpha Industries NASA Inlay Sweater

Alpha Industries NASA Inlay Sweater

Červený pánský crewneck od značky Alpha Industries je stylovým kouskem mikiny, s NASA motivy na přední části a šik kapsičkou na zip na levém rukávu. Obléká se přes hlavu a barevně ladí s podzimem. Stojí 1 959 Kč.

The North Face M Drew Peak PLV HoodyThe North Face M Drew Peak PLV Hoody

The North Face M Drew Peak PLV Hoody

Camo zelená pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou od značky The North Face s černým logem na hrudi je vyvedena v army maskáčovém stylu. Prima kousek do outdooru, s nímž udělají pánové velkou parádu vyjde na 1 999 Kč.

Vybrali jste si? Pokud ne, na Queens.cz najdete další cool kousky mikin jak pro pány, tak pro dámy.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: mikiny, podzim, zapínání, barva, klokanka, kapuce