Na vlně podzimu a zimy: dráčci, myšky a kočičky

Na vlně podzimu a zimy: dráčci, myšky a kočičky

Kategorie: Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Zimní boty

Sponzorované odkazy

Podzimně zimnímu počasí sluší stylové a teplé oblečení, a to i pro ty nejmenší. Inspirujte se s novou podzimní kolekcí KiK.

Teplo je základem příjemného podzimu i zimy. I děti je potřebují. A je-li k dispozici navíc i nějaká hezká mikina s oušky nebo obrázkem zvířecího kamaráda, vaše ratolesti budou i v sychravých dnech jako na koni.

růžová fleece mikina 139 Kč a šedá fleece mikina 189 Kčrůžová fleece mikina 139 Kč a šedá fleece mikina 189 Kč

Mazlivý a hebký flís

Děti milují hebký flís (fleece). A zajásají, když jim pořídíte do chladnějších dnů třeba „myší kožíšek“. Nápadité a praktické oblečení KiK si oblíbí nejen vaše děti, ale i vy – rodiče.

dětská trička s dlouhým rukávem za 79 Kčdětská trička s dlouhým rukávem za 79 Kč

Jedině dlouhý rukáv

Dlouhé rukávy se nosí, protože zahřejí. Proto přijdou vhod mikiny, trika a svetříky. Různé možnosti pro každý den jsou k mání jak do školky, tak i školky. Veselé potisky nebo nápisy vykouzlí úsměv nejen každému nezbedníkovi, a to dokonce i tomu největšímu.

dětská trika – vše za 79 Kčdětská trika – vše za 79 Kč

Jako veselá myška

Holčičky budou roztomilost sama v mikině, která připomíná veselou myšku. Ani kluci nepřijdou o své díky populárním dráčkům. Aby se neokoukaly, připravil si KiK do zálohy i další líbivé dětské kousky s prima motivy.

dětské kotníkové botky na suchý zip 279 Kč a černé dívcí botky na šněrování za 349 Kčdětské kotníkové botky na suchý zip 279 Kč a černé dívcí botky na šněrování za 349 Kč

Botky do nepohody

Trička a blůzky různých vzorů – od proužkovaných přes jednobarevné, s potisky i bez. Vše je k mání v různých variantách. Ke správným svrškům ovšem patří i botky do nepohody, takové do pravých podzimních plískanic. Malým předškolákům by mohly posloužit parádní boty na suchý zip, se kterými zdolávání kaluží bude hračka. Holčičkám pak praktické a módní vyšší šněrovací botky.

chlapecká fleece bunda/mikina za 139 Kčchlapecká fleece bunda/mikina za 139 Kč

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dětské oblečení, děti, zima, podzim, chladno, mikiny, trička, KiK