Stylový tip na dárek na poslední chvíli: Calvin Klein spodní prádlo

Stylový tip na dárek na poslední chvíli: Calvin Klein spodní prádlo

Kategorie: Dámské spodní prádlo, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Tyhle kousky oblečení nejsou sice vidět, ale přesto jsou v outfitu stěžejní, protože musí dobře padnout, abyste se cítili po celý den dobře. A značkové spodní prádlo může být v této době stylovým dárkem.

Takovým dárkem pod stromeček na poslední chvíli. Tipem, kdy nevíte, co koupit. Protože takové kousky potěší každého – muže a především ženy.

Calvin Klein slip kalhotky za 440 Kč a Calvin Klein Unlinet podprsenka za 610 Kč.

Calvin Klein je značka, která tyto kousky má ve svém repertoáru. A v pestré paletě barev i střihů, přičemž se všechny kousky spodního prádla CK vyznačují tím, že sedí jako druhá kůže, jsou pohodlné, funkční a z velmi příjemného směsového materiálu, který z velké části sestává z bavlny s příměsí elastanu.

Trend značkového prádla je znát napříč světem. A oblibu si stále více získává spodní prádlo funkční, bezešvé, eko a pohodlné. A právě pohodlí je synonymem spodního prádla značky Calvin Klein.

Calvin Klein String bikini za 480 Kč a Calvin Klein Unlinet podprsenka za 640 Kč.

Od mladé generace se vlna těchto kousků šíří a narůstá i s věkem a staršími generacemi. Což je pochopitelné. Pohodlí je totiž něco, co je stejně důležité pro pohodu a pozitivní vnímání světa okolo jako dobré jídlo.

Calvin Klein Inc. je módní značka se sídlem v New Yorku. Na svědomí ji má americký módní návrhář Calvin Klein, coby člen rodiny maďarských emigrantů spolu se svým přítelem Barrym Schwartzem. Značka vznikla v roce 1968.

Calvin Klein Unlined Triangle černá za 959 Kč a Calvin Klein Unlined Triangle tělová za 959 Kč.

Prvotním sortimentem a vůbec prvními kolekcemi byly dámské a pánské kabáty. Ty byly prezentovány v New Yorku, a zanedlouho se značka objevila na stránkách časopisu Vogue. Pak již následovalo strmé stoupání značky vzhůru, k vrcholům módního průmyslu a na módní mola.

Calvin Klein jako značka se dnes nesoustředí jen na sportovně laděné dámské a pánské spodní prádlo, ale mnoho dalších šik kousků – saka, kabáty, džíny, trička s krátkým a dlouhým rukávem, stejně jako legíny, tepláky, tílka, kšiltovky nebo módní doplňky jako pásky, kabelky, tašky, kosmetiku, anebo třeba plážové pantofle, plavky a sluneční brýle.

Calvin Klein Boxer Brief 3pack za 1099 Kč a Calvin Klein Boxer Briefs 2pack Modern Cotton za 1059 Kč.

Oblečení Calvin Klein je často unisex typu čili džíny, trika a módní doplňky tak mohou jak ženy, tak muži. Vraťme se však zpět ke spodnímu prádlu. To je u značky Calvin Klein stále stěžejním artiklem.

Nebylo by tedy od věci na tyhle šik a pohodlné kousky mrknout. A pokud si nevyberete z toho, co prezentujeme ve článku, zkuste mrknout na e-shop Queens.cz, kde najdete mnohem více ze značky Calvin Klein.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: spodní prádlo, dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, calvin Klein