Tričkový a košilový styl frčí – i na šatech!

Tričkový a košilový styl frčí – i na šatech!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Léto, to je slunce, voda, vůně trávy, koupání a pohoda. S tím vším se pojí i pohodlí a svobody pohybu. Mějte ji i v letních šatech!

Tričkové šaty značky Puma za 1799 Kč.

Ano, i šik letní šaty mohou být pohodlné a dopřávat vám dostatek svobodného a nepříjemně zaškrceného pohybu, při němž nemusíte stále kontrolovat, zda vše sedí tam kde má, a tak jak má. Důkazem toho jsou tričkové a košilové šaty.

Tričkové šaty značky Lazy OAF za 1799 Kč.

Tričkové šaty

Ty jsou jednoduše řešené, většinou hladké s téčkovými rukávy a jsou jakousi verzí prodlouženého trička. Proto název tričkové šaty. Hodně se na ně zaměřily značky, a tak se staly tričkové šaty spolu s košilovými jakýmsi novodobým boomem doby a super scasual kouskem na léto.

Tričkové šaty značky Vans za 1359 Kč.

Některé tričkové kousky jsou opravdu jednoduchou a originální prodlouženou verzí značkových triček, jiné mají mírně projmutou fazonu, nebo jsou rovné a úzké. A ty vymazlené cool kousky se vyznačují i kapucí. Každopádně všechny beze zbytku jsou nadevší pochybnost pohodlné a prima k nošení i díky materiálu, kterým je bavlna, nebo bavlna s příměsí dalších materiálů.

Tričkové šaty značky adidas za 2999 Kč.

Košilové šaty

Již název napovídá, že jsou rozepínací a to celé. Také mají jako košile límeček, někdy i kapsy, stejně jako krátký či delší rukáv košilového typu s manžetkou. Sukně košilových šatů bývá rozevlátá, delší v midi či maxi délce a veskrze pohodlná. Často jsou šaty přepásány páskem a materiálem je nejčastěji viskóza, která příjemně chladí, nemačká se a je vzdušná.

Tričkové šaty značky Nike za 1699 Kč.

Další verzí jsou polokošilové šaty, které mají propínání do pasu nebo do půle hrudi. Ty jsou synonymem polokošilí. Střih, délky, i provedení sukně a rukávů jsou obdobné jako u celopropínacích košilových šatů, jen se oblékají díky absenci propínací až dolů přes hlavu.

Košilové šaty značky Edited za 2099 Kč.

Každopádně je jasné, že k těmto všem pohodlným šatičkám můžete obout nejen nízké sandálky a žabky, ale i tenisky nebo kecky. Krásně to spolu ladí. Vyberete si? Další šik kousky najdete na Queens.cz.

Košilové šaty značky Edited za 1559 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: letní šaty, tričkové šaty, košilové šaty, značkové šaty, dámské šaty, dámské oblečení