Kožené kabelky značky Mybelka jsou dostupné všem

Kožené kabelky značky Mybelka jsou dostupné všem

Kategorie: Tašky a kabelky, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Koncept značky Mybelka je založen na myšlence, že každá žena má vysněnou kabelku a touží se spolupodílet na jejím návrhu. E-shop mybelka.cz proto nabízí k výběru tvar, materiál, barvu, kování nebo gravírování.

Škála výběru se navíc neustále rozšiřuje, tak aby oslovila každou potenciální zákaznici. Adam Farny a Agnieszka Kozłowska, kteří v loňském roce přivedli Mybelku na svět, si vytyčili za cíl dopřát kvalitní kabelky, které vydrží a nebudou tedy muset být tak často měněny, široké veřejnosti.

Dostupná Mybelka

Na Mybelku není nutné šetřit dlouhé měsíce, a přesto se jedná o produkt z pravé kůže, který je vyráběn ručně v šicí dílně. Mybelka je tak dostupnou značkou, jež umožňuje každé zákaznici stát se tak trochu módní designérkou. Zároveň vzniká s úctou k poctivému řemeslu.

“Když jsme Mybelku zakládali bylo naším cílem, aby si kožené kabelky mohl dovolit každý. Na trhu je mnoho značek kožených produktů, které se řadí do segmentu luxusního zboží. Mybelka je oproti nim dostupná široké veřejnosti, můžou si ji dovolit i mladí lidé – naši vrstevníci, a přesto si stále můžeme stát za její kvalitou. Máme radost, že i naše generace umí ocenit materiál, který při správné péči vydrží dlouhá léta,” popisuje spolumajitelka Mybelky Agnieszka Kozlowská. Její partner Adam Farny doplňuje: “To že si zákaznice sama volí výsledný vzhled své kabelky, ovlivňuje její vztah k ní. To v konečném důsledku přispívá k pomalejšímu životnímu stylu. Vysněná kabelka se totiž nevyhazuje po pár měsících nošeních.”

Potrfólio Mybelka

Značka kabelek Mybelka aktuálně nabízí

  • osmnáct druhů materiálů
  • osm různých tvarů kabelek (od psaníček až po velký shopper)
  • pod názvy Julie, Miranda, Gloria, Regina, Luna, Camila, Kornelia, Alma
  • máte možnost volby podšívky
  • dva druhy kování – stříbrné a zlaté
  • a také je zde možnost gravírování

Adam s Agnieszkou neustále přicházejí s novými nápady, svou značku s ohledem na přání zákaznic zdokonalují a rozšiřují pro ně možnosti výběru a ovlivnění výsledného produktu. Více informací naleznete na www.mybelka.cz.

Zdroj foto: Mybelka

Sponzorované odkazy



Štítky: Kožené kabelky, kabelky, značka Mybelka