Buďte in a noste krátké bundy! Podzimní móda 2009

Buďte in a noste krátké bundy! Podzimní móda 2009

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Dnešní doba rozhodně nic nemá proti tomu, abychom vypadaly sexy a odvážně. Málokterá slečna by si na sebe oblékla dlouhou bundu, pokud venku zrovna není dvacet pod nulou. Oblečete-li se do krátké bundy, lépe vyniknou vaše křivky a vy se tak bude cítit mnohem atraktivnější.

Dámské vypasované bundy mají spoustu výhod. Především: Hodí se ke všemu! K bundě do pasu si můžete obléct jak rifle, tak i kalhoty z různého materiálu. Typickou barvou bund je černá a bílá. Většina žen volí tyhle základní barvy z prostého důvodu, a to proto, že se nemusí zdlouhavě rozhodovat, jakou barvu svetru či mikin pod ni zvolit. K těmto barvám můžete nosit jak červenou, tak i třeba žlutou, fialovou, růžovou a spoustu dalších.

Bundy do pasu se skvěle hodí na sychravé podzimní dny. V krátké bundičce Vám totiž nebude ani horko, ani zima. Správnou volbou jsou také dlouhá trika různých barev, které můžete nosit pod svrškem. Nebude vám tak nikde vykukovat holé bříško a navíc nemusíte mít strach z různých typů nachlazení. Krátké bundy, to je hit nejen letošního podzimu!


Dámská bunda do pasu Redial, 690 Kč


Dámská bunda do pasu Redial, 890 Kč


Dámská bunda do pasu Redial, 750 Kč


Dámská bunda do pasu 599 Kč

zdroj: http://www.in-obleceni.cz/, http://www.bundyzimni.info/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské bundy do pasu, krátké bundy, sexy bundy, sportovní bundy