Lněné kalhoty: Pohodlí a originalita!

Lněné kalhoty: Pohodlí a originalita!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Je u vás na prvním místě pohodlí a máte rádi ruční práci? Ano? V tom případě jsou pro vás lněné kalhoty s ručními malbami to pravé ořechové. Na zahradu si můžete obléci kalhoty versus krteček s mnoha kapsami, kšandami a šňůrkamistaho­vatelnými ¾ nohavicemi.

Lněné kalhoty jsou vhodné nejen jako pracovní oděv, ale také do města. V obchodech mnoho kalhot vyrobených ze lnu nenajdete, ale věřte, že se vyplatí je koupit – vydrží vám navěky. Takové lněné kalhoty rovného či rozšířeného střihu můžete nosit několik let a budou stále moderní. Navíc tyto střihy vám udělají hezkou postavu a snížený pas vám zmenší boky. Jsou tedy vhodné jak pro štíhlé, tak pro boubelky nebo těhotné.

Len sám o sobě je odolným materiálem proti oděru a chrání tělo v horkých dnech. Proto se můžeme dočíst o prvním zpracování lnu v Egyptě, kde ochranu před sluníčkem opravdu potřebovali. Nyní se len zpracovává spíše v teplých zemích, jako je např. Turecko, ale i u nás se pomalu výroba lněných kalhot rozrůstá.

Lněné kalhoty mají tu výhodu, že jich je nepřeberné množství z hlediska designu. Naši návrháři rádi používají batiku, malbu na textil a výšivky nitěmi či korálky. Tyto ruční práce jsou velmi pěkné a originální. Můžete si být jistí, že nikdo nebude mít stejný model.

Pořiďte si do svého šatníku lněné kalhoty, které mají šmrnc!

zdroj: www.fler.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: fler.cz, lněné kalhoty, len, dámské kalhoty, malba na textil, kalhoty z lnu