Dlouhé večerní šaty: Vyražte na firemní večírek a buďte okouzlující

Dlouhé večerní šaty: Vyražte na firemní večírek a buďte okouzlující

Kategorie: Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Přišla Vám pozvánka na firemní večírek či koncert vážné hudby? Zajděte si ke kadeřníkovi, kosmetičce, vyberte si dlouhé večerní šaty a okouzlete vaše okolí. V klasické černé rozhodně nic nezkazíte, v ohnivě červené zvýrazníte svou osobnost a v okouzlujících barvách drahých kamenů budete zcela jedinečná. Nezapomeňte obléci také svůj doprovod tak, aby byl sladěný kravatou či jiným detailem s vámi.

Návrháři se neustále inspirují dobou dávno minulou, a tak si můžete obléci dlouhé šaty střihově vycházející z retrostylu padesátých a osmdesátých let, které jsou dnes velmi oblíbené. Tím ale výběr nekončí. Dlouhé večerní šaty se silným nádechem glamour tiše šustí tafty, blýskají se kovovými vlákny, vlní se barevnými organzami a vlají jemným hedvábím a šifóny. Štíhlé živůtky, zdobené krajkou, doplňují bohaté sukně prodýchané tylovými spodničkami.

To vše podtrhuje velice ženský a originální vzhled. Pro ženy s menší poprsím jsou vhodné šaty se zavazování za krkem, dámám s větším poprsím sluší korzety. Dlouhý střih šatů sedí každému a prodloužit jej můžete ještě vysokými podpatky. Pro chladnější večery si přehoďte přes ramena společenský šál či sáčko ve stejném stylu. Zkuste i vy dlouhé večerní šaty, určitě nebudete litovat.

zdroj: www.verino.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: šaty, společenské šaty, dlouhé šaty, večerní šaty, Verino, dámské šaty, dlouhé večerní šaty