Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009

Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Blíží se podzim a jistě už večer cítíte chladný vánek na vašem těle. Chcete se zahřát a rozzářit podzimní dny veselými barvami? Mikiny Nike 2009 vám zajistí teplo, pohodlí a zároveň vás potěší svým designem. Výběr je opravdu obrovský a tak si vybere každá mladá slečna ten správný kousek pro svůj šatník.

Letošní podzim je plný výrazných vzorů a barev. Již několikátý rok můžeme obdivovat módní kousky s vodorovnými proužky, nyní jsou to tenké jednobarevné proužky a nebo klikaté silnější pruhy. Oblíbeným motivem je barevná směs puntíků a hvězdiček, s nimiž můžete vyrazit i na diskotéku. Novinkou jsou barevné stromy tištěné přes sebe – v takové mikině budete opravdu orignální! Nechcete být tak výrazná? Pořiďte si bílou mikinu se vzorem tón v tónu.

Mikiny Nike pro rok 2009 mají nádech elegance a jejich nové střihy jsou ženštější. Nabírání tu má hlavní slovo a tak jsou nabírané rukávy, ramena i pas. Na rukou a v pase jsou delší úplety než dříve, což ženskou siluetu ještě zvýrazní. Co se týče zapínání, jsou mikiny Nike vybaveny umělými zipy i kovovými. U krku si můžete mikinu stáhnout šňůrkou, ale proti větru jistě oceníte vysoké stojáčky. I když jsou mikiny více elegantního stylu, nechybí ani kapsy.

Hlavním materiálem je bavlna a pro více zimouřivé jsou mikiny ze sametu. Design více sportovnějších mikin Nike je zaměřen na jednoduchost a jednobarevnost. Za to ho ale doplňují výrazné slogany jako například: „Udělej to hned teď!“ Sportovní styl je vybaven kapucemi a vyjímečností je kapuce olemovaná zipem. Máte rádi komixy? Nike vás oblékne do jednoho černobílého komixu s červenými pusy. A nikdy nechybí znak Nike na levé přední straně.


Mikina Nike Athletics Landscape, fialová, 990 Kč


Mikina Nike Fancy Velour, krémová, 1090 Kč


Mikina Nike Ultra Pop, žlutá-fialová, 990 Kč


Mikina Nike Graphisized Full, červená, 990 Kč


Mikina Nike Brand Vs. Slogan, bílá, 990 Kč


Mikina Nike Branded Full, černá-růžová-bílá, 1090 Kč

zdroj: www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: mikina, sportovní oblečení, Queens, mikiny Nike, Nike