Jeepney: Trika, která za vás řeknou, co si myslíte! Jeepney 2009

Jeepney: Trika, která za vás řeknou, co si myslíte! Jeepney 2009

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Originalita, barvy, kreativita, styl…..to jsou hesla značky Jeepney Clothing zaměřující se především na design triček. Firma, jež byla založená na Filipínách v roce 2003, se takto inspirovala místní rozmanitostí designů starých jeepů, které tu zanechali američtí vojáci po druhé světové válce.

Na tričkách Jeepney nenajdete nic konzervativního! Z počátku malá firma je dnes populární po celém světě a její modely nosí také spoustu známých frajerů jako například rapper T.I.. Je to neuvěřitelné, ale téma, které si firma vybrala při svém vzniku, je nevyčerpatelné. Návrháři této výjimečné značky jsou mladí a navrhují pro mladé s odvahou a stále se skvělými nápady.

Každé triko Jeepney je potištěné výrazným motivem, který nese nějakou myšlenku, a proto si vyberte kousek, který vyjadřuje právě váš postoj či sedí k vaší osobnosti. Co takhle oko s vidinou bankovky? Nebo snad nějaký slogan? Originální jsou nejen motivy psa s prázdnými lahvemi a kouřícími doutníky nebo včelí královna, ale už samotné použití potisku na zadní straně trička Jeepney je něco neobyčejného.

Nebojte se být výrazní a šokujte okolí módními kousky z Filipín!


Jeepney, Queen bee, 590 Kč


Jeepney, Gold digger, 530 Kč


Jeepney, Hair and Nails, 530 Kč


Jeepney, Bluntz, 590 Kč


Bluntz, Booze and Bitches, 790 Kč

zdroj: www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: triko, Jeepney Clothing, trička Jeepney, Queens.cz