Nixon: Čas je váš přítel / Hodinky Nixon

Nixon: Čas je váš přítel / Hodinky Nixon

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Vědět, kolik je hodin, je základem každého dne. Už při probouzení, zjišťujeme, kolik právě je, kolik času nám zbývá a tak podobně. Čas je zkrátka pro život velice důležitý. Nejideálnějším ukazatelem času jsou hodinky. Hodinky, které máte neustále při ruce a které zároveň dobře vypadají. Takové jsou i hodinky Nixon.

Chcete mít dokonalý přehled o přesném čase? Jsou pro vás důležité vteřiny? Pak volte digitální hodinky. Většina lidí má digitální hodinky spojené se sportovním vzhledem. Musím vás však vyvést z omylu. Možnost výběru hodinek, které nejsou sportovního charakteru je opravdu veliký. Klasické, neboli ručičkové hodinky nejsou jen skvělým pomocníkem, ale také úžasným módním doplňkem. Tvary, rozměry, ale také barevné kombinace jsou doslova dokonalé.

Hodinky Nixon zaručují tu nejpestřejší nabídku v obou případech. Hodinky Nixon patří mezi nejzajímavější designované hodinky současnosti a uchvacují nejen svou kvalitou a zdařilým provedením, ale také svou cenou. Potrpíte si na svěží design, jednoznačně věnujte hodinkám Nixon svou pozornost.


Nixon, Widgi Orange, 2690 Kč


Hodinky NIX000141, 3490 Kč


Hodinky NIX000148, 1990 Kč


Hodinky NIX000150, 2250 Kč


Hodinky NIX000199, 3990 Kč

zdroj: http://www.queens.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: Hodinky, dámské hodinky, digitální hodinky, ručičkové hodinky, Queens, Nixon, hodinky Nixon