Moderně s Alpine Pro v zimě 2009/2010 / Zimní oblečení

Moderně s Alpine Pro v zimě 2009/2010 / Zimní oblečení

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Alpine Pro je předním českým výrobcem, jenž vyrábí módní outdoorové, sportovní a ski oblečení. U značky Alpine Pro najdete lyžařské bundy a kalhoty, mikiny a vesty z fleece, funkční spodní prádlo, které vás zahřeje, trika, kvalitní obuv a doplňky.

Oblečení Alpine Pro je testováno v extrémních podmínkách pro nejlepší komfort a dokonalou funkčnost v teplém i zimním počasí. Materiály, z nichž je kolekce pro podzim/zimu 2009 vyrobena, jsou lehké, hřejivé, vysoce prodyšné, rychleschnoucí, přizpůsobivé tvaru těla a odolné proti oděru. To vše vám zajistí pohodlí při každém sportu v jakémkoliv počasí.

Zimní kolekce Alpine Pro se v roce 2009 řídí zvýrazněním ženskosti pomocí vypasovaných bund a vest, ozdobnými spony či kožešinami kolem kapuce. Většina oblečení je jednobarevné či v kombinaci dvou barev, ale také jsou k vidění vzory kostek. Mezi obvyklou černou, bílou, modrou a béžovou, najdeme také výraznou zelenou, červenou a růžovou.

Alpine Pro má prodejny po celém Česku a představuje pro zákazníka garanci širokého výběru značkových produktů pro všechny druhy aktivit s příznivým poměrem mezi cenou, kvalitou a módním designem.

zdroj: www.alpinepro.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: lyžařské oblečení, alpine pro, alpine pro 2009, zimní oblečení, oblečení na hory, bundy, outdoor, funkční spodní prádlo