Kožešinová čepice: Troufnete si na výjimečnost? / Zimní čepice 2009

Kožešinová čepice: Troufnete si na výjimečnost? / Zimní čepice 2009

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Splýváte s davem a ráda byste změnu? Přejete si být originální a výjimečná? Pak vyzkoušejte kožešinovou či chlupatou čepici, se kterou můžete skvěle zazářit, pokud na to ovšem máte odvahu.

Čepice a jiné pokrývky hlavy jsou nejen in, ale mají i spoustu výhod. Jejich nespornou výhodou je, že dokáží zahřát. Kožešinové čepice patří mezi nejteplejší a nejoriginálnější zimní čepice. Mezi ženami se tento hit velmi rozšířil, a tak není divu, že čepice tohoto stylu má na sobě čím dál tím více žen.

Velice luxusně a přitom prakticky působí** kožešinové čepice s klapkami na uši**. Klapky vám skvěle zahřejí uši a vy se tak nemusíte obávat různých nemocí. Pokud by se vám klapky na uši nelíbily, pak pro vás máme řešení. Klapky totiž mají šňůrky, díky kterým si je můžete zavázat za krk nebo na hlavu. Celý look tak dostane nový nádech a vy můžete vypadat pokaždé jinak.

Kožešinovou čepici můžete vhodně kombinovat s kožešinovými chlupatými botami, které jsou také léta v kurzu. Outfit tak bude vyvážený a vy rozhodně nezůstanete stranou pozornosti.

zdroj: http://www.furhatworld.com/

Sponzorované odkazy



Štítky: Kožešinové čepice, čepice, dámské čepice, čepice s klapkami na uši