Vesty Nike – dámské i pánské vesty Nike

Vesty Nike – dámské i pánské vesty Nike

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Fandové zimních sportů mají poslední šanci zakoupit si zimní vesty Nike pro jarní lyžování při slunném dni. Neobyčejný design vám dopní šatník pro období zimy, ale i jara. Večery jsou ještě chladné a pokud máte chatu na horách, využijte jarní slevy. Koupit tyto i jiné vesty můžete na www.queens.cz.

Barevná kombinace

Vesty Nike jsou navrženy pro odvážné lidi, kteří chtějí být na sjezdovce nepřehlédnutelní. Výrazně modrá barva vám dodá energii a budete perfektně ladit se sněhem. K této vestě doporučuji bílý svetr a tmavě modré kalhoty. Originální a nepřehlédnutelnou kombinací jsou červené pruhy s tmavě modrými a bílými. Kalhoty si můžete vybrat v jedné z barev a celkový vzhled bude look. Černobílé pruhování je klasické a nadčasové, nemusíte se tedy bát, že by jste si musela příští rok kupovat nový model. Blonďaté slečny vyniknou v tónech světle modré barvy s bílou kombinací.

Designové provedení

Vesty Nike jsou inspirovány pruhem a proto jsou péřové svršky v pruzích také prošívány. Na zadní straně se pruhy schází do tvaru šipky, což je příjemný detail. Střih vesty je rovný, tedy linie H a středně dlouhý. Zapínání je dvojité, a to na umělý zip až ke krku, aby jste si nemusely brát šálu a na cvoky proti profouknutí. V límci je prakticky schovaná kapuce pro případ deště, ale mohou ji využít i sportovci, kterým vadí sněhová vánice. Celkový design vest Nike je doplněn znakem Nike na levé horní straně.

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské oblečení, dámské vesty, Nike vesty, www.queens.cz