Buďte sexy ve spodním prádle Triumph

Buďte sexy ve spodním prádle Triumph

Kategorie: Dámské spodní prádlo, Značkové oblečení

Spodní prádlo patří mezi nejdůležitější oblečení, a to z jednoho prostého důvodu. Nosíme jej celý den, každý den. Snad každá žena si na něm dává záležet a vybírá si krásné kousky. A přesně pro ty je zde známá společnost Triumph, jež patří ke špičkám na poli spodního prádla.

Triumph je na trhu již více než sto let. V roce 1891 podala firma Triumph patent na „průsvitné ošacení z látek“, nicméně teprve v roce 1926 začala firma mezinárodně růst. První zahraniční pobočkou byl švýcarský Curych a už o čtyři roky později se Triumph stal největším výrobcem prádla. V letech 1987 až 1997 se firma Triumph rozšířila do zemí jako je Česká republika, Slovinsko a další.

Prádlo Triumph je vysoce kvalitní a stylové. Kolekce značky Triumph se rozděluje do několika speciálních řad. Tyto řady jsou pojmenovány podle materiálu a celkového vzhledu. Příkladem je tedy andělská série, která kombinuje hladký materiál a elastickou krajku, dále natural curves, která představují neodolatelný přírodní vzhled, brilliant shine a spousta dalších.

zdroj: http://www.triumph.com/

Štítky: Spodní prádlo, Triumph, podprsenky, kalhotky, korzety, kolekce Triupmh