Zimní Crocs: Zaujměte netradičn obuví, která zahřeje

Zimní Crocs: Zaujměte netradičn obuví, která zahřeje

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Určitě si každý z nás vzpomene na unikátní obuv Crocs. Děrované, gumové boty s váhou menší než dvě stě gramů. Tyto ultra lehké a pohodlné Crocsy nahradila nová zimní kolekce. Boty jsou vybavené hřejivým měkkým kožíškem.

Značka Crocs vyrábí obuv jak pro ženy, tak i pro muže a děti. U obuvi se můžete setkat s pojmem Croslite. Croslite je nepromokavý patentovaný materiál, který Vám zaručí komfort a suché nohy po celou zimu. Obuv je čím dál tím více oblíbenější a tak dnes je obuv prodávána ve více než 125 zemích.

Zvláštní, přesto oblíbený a originální vzhled zimních Crocs můžete zakoupit v různých barvách a provedeních. Přesto, že jsou boty samy o sobě dosti originální, můžete si je zakoupit ve dvojbarevném provedení, které působí opravdu skvěle.

Velkým hitem jsou kozačky Crocs. Boty jsou vyztužené kožíškem a mají bezkonkurenční vzhled. Výhodou této obuvi Crocs je, že vlastní protiskluzovou podrážku. Nemusíte mít tedy strach z nepříjemného pá­du.

zdroj: http://www.crocs.eu/, prodejny Crocs v ČR

Sponzorované odkazy



Štítky: Crocs, kolekce Crocs, boty, obuv, dámská obuv, zimní obuv, originální obuv, zimní boty, zimní Crocs, Crocsy, Crocsky