Veselé holínky (ne)jen na zahradu! / Jarní obuv 2010

Veselé holínky (ne)jen na zahradu! / Jarní obuv 2010

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Slyšeli jste již o nejnovější kolekci barevných holínek? Že byste v nich nešla ani s košem? Ale jděte! Na takové veselé přivítání jara jsou tyto krásné barevné gumáčky tím pravým i pro Vás! Nechte se inspirovat krásnými vzory a pestrými barvičkami a vyražte vstříc prvním jarním paprskům!

Móda nezná hranic a stává se stále výstřednější! Někoho to může možná zarazit, někoho naopak potěšit! Proč také ne? Ukažme své pravé já a nebuďme stále tou šedou myškou v davu. Nová kolekce jarních barevných holínek je módním hitem všech obchodních domů!

Barevné holínky pro zdraví i pohodlí

Sníh nám konečně roztál, ale na lodičky to venku ještě není a kozačky tím pravým řešením také nejsou. Pro tuto příležitost si můžete pořídit již výše zmiňované krásné barevné gumáky, ve kterých vám bude teplo a které nepromoknou! Jelikož holínky nedisponují podpatkem, zaručují stabilitu nohy a neničí klenbu jako boty na podpatku. Udělejte něco pro své zdraví i pohodlí!

Barevnými holínkami můžete překvapit také své známé, kteří mají smysl pro humor nebo nepohrdnou výstředními kousky do svého botníku! Holínky jsou vyráběny ve všech možných výškách, od kotníčkových až do výšky po kolena. Vysoké holínky nejlépe uplatníte k tzv. cigaretovým džínům. Moderní holínky využijete jak ve městě, tak v přírodě. Můžete v nich vyrazit na akci, nákup nebo na výlet! A vždy Vám bude teplo a Vaše nohy ocení skvělou péči!

Veselé holínky z Británie

A kdo vlastně přišel s tímto zajímavým nápadem? V roce 2004 si všimla jistá britská společnost mezery na trhu v nabídce holínek a snažila se prosadit obuví, která se nehodí jen k práci. A jak vidíte, opravdu se jí to podařilo! Nové veselé holínky se staly slušivým a praktickým doplňkem každé moderní dámy, která chce být in!

A co vy? Máte alespoň jeden pár této veselé jarní obuvi? Že ne? Tak honem pospíchejte do nejbližšího obuvnictví a pořiďte si vkusný módní doplněk!

zdroj: www.eshop.u100.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: holínky, veselé holínky, dámské holínky, gumáky, gumáčky, dámská obuv