Spodní prádlo Victoria´s Secret 2009

Spodní prádlo Victoria´s Secret 2009

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Americká módní značka Victoria’s Secret patří mezi přední světové výrobce na spodní prádlo. Jejich prádlo vyzařuje kvalitou, originalitou a luxusem. Victoria’s Secret ale nevyrábí pouze spodní prádlo, ale také krásné plavky, sluneční brýle, módní doplňky, kosmetiku, parfémy, boty, topy a jiné. V Praze najdeme tento sortiment na třech místech – OC Letňany – obchod se jmenuje So Pretty, Palác Flóra a OC Chodov.

Americká značka je velice oblíbená náročnou ženou , jenž si potrpí na nejvyšší komfort a zároveň chce být okouzlující. Na módních molech prezentují spodní prádlo Victoria´s Secret i české modelky jako Karolína Kurková, Daniela Peštová nebo Veronika Vařeková.

Jarní inspirace

Victoria´s Secret může nabídnout jak jednoduché linie spodního prádla v podobě bezešvého provedení, tak krajkové spodní prádlo s květinovým vzorem. Barevnou paletu jarní kolekce si jistě oblíbíme pro růžové, fialové, meruňkové, žluté a bílé tóny. Pro rebelky je k dostání jeden kousek spodního prádla v provedení světlého podkladu s černým lemování a květovaným vzorem.

Originálními střihy podprsenky jsou podlouhlé linie či poloviční košíčky, jenž se hodí do velkých výstřihů. Pokud se chystáte na společenský večírek, vezměte si samodržící podprsenku v tělové barvě nebo push-up podprsenku s průhlednými ramínky. Do třička s odhalenými zády se hodí střihové provedení s ramínky za krk a sníženým zadním páskem, který nesmí být vidět. Spodní kalhotky mají také co nabídnout. Zvolte si klasické kalhotky či kraťásky ve sportovním i krajkovém duchu. Zajímavá barevná kombinace je růžový potisk s oranžovým lemováním. Pro večery s partnerem je sexy podvazkový pás a punčochy.

Štítky: spodní prádlo, www.ligerie.haberji.com, Victoria´s Secret