Extravagantní spodní prádlo Lise Charmel, luxus s puncem Francie

Extravagantní spodní prádlo Lise Charmel, luxus s puncem Francie

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Spodní prádlo je funkční část našeho šatníku, ale může být také naším klenotem, jenž z nás dělá přitažlivé ženy. Lise Charmel je prvotřídním výrobcem extravagantního spodního prádla ve Francii a Evropě již od roku 1950. Firma byla založena ve městě Lyon, známém jako město hedvábí a prádlo se šije výhradně ve Francii.

Ženy i dívky, nosící Lise Charmel, jsou okouzlující. Spodní prádlo z Lyonu je luxusní, nápadité, elegantní a poskytuje nezaměnitelně příjemný pocit z oblékání díky kvalitním materiálům a pohodlným střihům. Spodní prádlo vašich snů je šito z nejkrásnějších materiálů jako vykládaných krajkových aplikacích a kvalitního hedvábí. Žena bude rázem symbolem Haute Couture, tedy vysoké krejčoviny.

Modely Lise Charmel jsou každý půlrok navrhovány dle materiálových i barevných nejnovějších technologií a módních trendů. Ve výrobě jsou také znát dlouholeté zkušenosti, které lze označit za vlastní specifické know-how Lisa Charmel. Hlavním materiálem spodního prádla Lise Charmel je kvalitní hedvábí a švýcarská krajka, doplňujícím je tyl vyšívaný tzv. dvou-vláknovou výšivkou s jemným pružným podkladem.

Lise Charmel vyrábí i spodní prádlo neobvyklých barevných kombinací. Mnohdy používá velmi kontrastních barev, jež jsou extravagantní, ale zárověň elegantní. Ovšem i ženy, nosící klasické barvy prádla, zde najdou kousky v barvách tělových, černých a různých odstínech bílé.

V kolekci Lise Charmel najdete mimo spodního prádla také úžasné plavky a neobyčejné plážové oblečení.

Fotky jsou čerpány za stránek: www.petite-coquette.co.uk.

Štítky: spodní prádlo, Lise Charmel, www.petite-coquette.co.uk