Nezbytné módní doplňky: Přívěsky, řetízky i náušnice

Nezbytné módní doplňky: Přívěsky, řetízky i náušnice

Kategorie: Šperky

Sponzorované odkazy

Toužíte po nezvyklém oživení vzhledu? Zkusila jste vše a pořád nejste spokojena? Pak jistě vsaďte na módní doplňky v podobě řetízků, přívěsků či náušnic.

Drsný outfit můžete skvěle rozhodit roztomilým přívěskem v podobě milého tygříka, sovičky, motýlka či kouzelné ovečky. Velmi efektivně působí i přívěsek ve tvaru mikrofonu, květiny nebo srdce se třpytivými kamínky.

Vybrat si také můžete nejen dle tvaru přívěsků, ale také podle barvy. Stříbrná barva se hodí pro ženy s černými vlasy, kdy stříbrná, třpytivá barva skvěle vynikne. Na druhou stranu zlatá barva se velmi hodí pro zrzky, kdy zrzavá hříva v kombinaci se zlatou vypadá přímo úžasně. Skvěle také vypadá stříbrná v kombinaci s černou, růžovou nebo zelenou.

Myslete také na délku řetízku. Ta by neměla být příliš dlouhá, ale ani příliš krátká. Přívěšek pak by neměl příliš mnoho vážit. Záleží však na vás, zdali upřednostníte pohodlí a bezpečí před stylovým vzhledem. V případě přívěsků a řetížků Swarovski se však rozhodně ničeho bát nemusíte.

zdroj:http://www.cosenosi.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: Módní doplňky, přívěsky, řetízky, náušnice, Swarovski