MY-STORE.CZ: Luxusní značková móda za skvělé ceny!

MY-STORE.CZ: Luxusní značková móda za skvělé ceny!

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Luxusní, ale zároveň levné oblečení, to je jistě sen každého z nás. V dnešní době však už ani toto není vzdáleným snem, natož zbožným přáním. Díky službám internetu můžete vybírat z nepřeberného množství nejrůznějších e-shopů. Vlastní kamenná prodejna je však samo sebou výhodou. Stále tápete? Všechny tyto vlastnosti splňuje do puntíku společnost MY-STORE.CZ!

Mladá dynamická společnost MY-STORE.CZ se orientuje na luxusní značkové oblečení. Vybírat si zde mohou pánové i dámy. Široká nabídka velikostí je samozřejmostí. Ovšem vás už jistě budou zajímat značky, které nacházejí zastoupení v sortimentu MY-STORE.CZ. Jedná se o světově proslulé značky oblečení jako Calvin Klein, Replay, Guess, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, DKNY, Champion, ale také velmi oblíbené originální sportovní značky jako adidas či Nike. Veškeré oblečení se dováží přímo ze Spojených států amerických, čímž je zaručena dostupnost aktuálních kolekcí za příjemné outletové ceny!

Módní poradkyně a vybrané kousky

Pakliže si nebudete vědět s výběrem nových kousků do vašeho šatníku rady, pak jistojistě oceníte službu, kterou vám MY-STORE.CZ zprostředkuje. Módní poradkyně vám poradí, jak jen nejlépe bude moci, a vynasnaží se, abyste se cítili s novým oblečením maximálně spokojeni. Stačí jen kontaktovat módní poradkyni na emailové adrese martina@my-store.cz a společně si domluvit vhodný termín pro vaši schůzku.

Společnost MY-STORE.CZ sídlí v Říčanech u Prahy na ulici Kollárova 789/2. Otevírací doba obchodu je od 10.30 hodin do 18.00 hodin od pondělí do pátku. V sobotu od 10.00 do 13.00 hodin. Veškerou nabídku MY-STORE.CZ pak naleznete na jejich webových stránkách. Dámy jistě ocení například stylové světle modré džíny Replay, sukně Diesel či kabelky Guess, které jsou k mání s padesátiprocentní slevou oproti původním cenám. Pány určitě potěší košile značky Tommy Hilfiger anebo kalhoty téže značky.


Džíny Replay, 2050 Kč


Sukně Diesel, 1350 Kč

Kalhoty Tommy Hilfiger, 1520 Kč


Košile Tommy Hilfiger, 1600 Kč

zdroj: http://www.my-store.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: My-Store, luxusní oblečení, značkové oblečení, módní oblečení, My-Store.cz, Tommy Hilfifer, Replay, Hugo Boss, Diesel, sukně