Tamsin London: Luxusní londýnská móda konečně v ČR!

Tamsin London: Luxusní londýnská móda konečně v ČR!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Oblečení – eshopy

Sponzorované odkazy

Londýn je nejen hlavní město Velké Británie a nejen jedno z největších evropských měst, ale také místo, kde se setkává nepřeberné množství odlišných kultur a vidění světa. Londýn je samo sebou také jedním z center módy, přičemž se již léta vedou spory o tom, zdali právě toto město již dávno svým zázemím netrumflo samotnou Mekku módy, Paříž. V každém případě, Londýn udává trendy a oblečení zde navržené a vyrobené putuje do celého světa.

V České republice můžete tu pravou londýnskou módu sehnat leckde, nicméně na internetu je již nějaký čas velmi dobře zavedená prodejna s názvem Tamsin London. Jak už název a zaměření tohoto článku napovídají, jedná se o e-shop specializující se výlučně na londýnskou značkovou módu, která reflektuje současné trendy. Jedinečnost, originalita a styl, to jsou vlastnosti, které oblečení zprostředkované společností Tamsin London rozhodně nepostrádá. Konkrétně se jedná o módní značky zvučných jmen jako Aftershock, Arrogant Cat, Junk Food, La Femme, Million Dollar Babe, The Shirt Company, Traffic People a další.

Sortiment Tamsin London

Tamsin London vedou zkušení odborníci v oboru odívání, kteří vědí, že moderní ženy a dívky nemají času nazbyt. Moderní žena je náročnou ženou, odívání nevyjímaje. Z toho důvodu se Tamsin London snaží vyjít svým zákazníkům maximálně vstříc. Internetové stránky jejich prodejny jsou přehledné a obsahují základní rubriky jako Šaty, Topy, Kalhoty, Sukně a Doplňky, které usnadňují orientaci v nabízeném sortimentu. Sekce Designers obsahuje přehled jednotlivých značek, zatímco rubrika Style Me je určena těm, které by rády svůj look upravili přesně podle londýnského vkusu.

Nádherné luxusní šaty nebo kabelky z kvalitní úhoří kůže, retro trička, ale i elegantní topy, sexy punčochy a extravagantní legíny, to všechno naleznete v nabídce společnosti Tamsin London. Stačí jen navštívit jejich internetové stránky a okamžitě se dostanete do místa, kde neexistují hranice – právě tak jako v samotném Londýně, metropoli, která má styl.

zdroj: http://www.tamsinlondon.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: londýnská móda, Londýn, Tamsin London, Aftershock, La Femme, Million Dollar Babe, Traffic People, Junk Food, Arrogant Cat, dámská móda, móda pro ženy