Kufry na kolečkách: Samsonite, American Tourister, Antler a Cellini

Kufry na kolečkách: Samsonite, American Tourister, Antler a Cellini

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Čas dovolených se blíží, a to samo sebou obnáší ne vždy příjemná rozhodnutí. Pochopitelně mluvíme zejména o tom, jaké věci si s sebou zabalit do kufru, aby jednak obsahoval všechno, co budeme na dovolené potřebovat, jednak aby nebyl příliš těžký a manipulace s ním pokud možno co nejjednodušší. Ideálním řešením jsou v tomto případě kufry na kolečkách, které výborně poslouží a zároveň dobře vypadají, jak se můžete přesvědčit v tomto článku.

Kufry na kolečkách mají celou řadu výhod, přičemž nejvýrazněji mezi nimi vystupuje právě jednoduché ovládání, ke kterému není nezbytné vynaložit tolik potřebné síly. Maximální zaručení vašeho pohodlí, to jsou kufry na kolečkách, s nimiž cestování nikdy nebylo příjemnější. Kufry na kolečkách zpravidla disponují dvěma kolečky na kratší hraně obdélníkové konstrukce, přičemž k ovládání slouží teleskopické držadlo, které lze dle potřeby vysunovat a zasunovat. Setkat se ovšem můžete také s variantou kufrů se čtyřmi kolečky. Kufry na kolečkách můžete pořizovat v nepřeberném množství nejrůznějších typů, velikostí i designů.

Slavné značky kufrů na kolečkách

Mezi nejslavnější značky kufrů obecně jednoznačně patří americká společnost Samsonite. Není tedy divu, že právě kufry Samsonite patří k nejprodávanějším cestovním zavazadlům tohoto druhu v České republice. Absolutním hitem pro rok 2010 jsou kufry na kolečkách z kolekce Cosmolite. Vyznačují se dvěma zdánlivě protichůdnými vlastnostmi; díky moderním technologiím jsou kufry Cosmolite vyrobeny z velmi lehkého materiálu, ale zároveň jsou vysoce odolné. Navíc obsahují mrazuvzdornou technologii Curv, čímž jsou jejich vysoká kvalita a dlouhá životnost zaručeny. Pod Samsonite patří také osvědčená značka zavazadel American Tourister, která jsou oblíbená zvláště u mladších generací.

Zatímco American Tourister ocení patrně spíše ženy, kufry na kolečkách Antler uspokojí převážně mužskou část populace. Klasické barvy, vysoká odolnost a komfort, toto jsou vlastnosti, které muži upřednostňují nad designovými detaily. Klasický design a vysoká expandabilita, díky níž lze zvětšit objem až o dvacet procent jsou zase charakteristikami kufrů Cellini, které uzavírají náš přehled značkových kufrů na kolečkách. Zajímavou nabídku kufrů na kolečkách naleznete na stránkách Samsonite-kufry.cz, která se specializuje na cestovní zavazadla nejoblíbenějších prestižních značek, jako jsou právě Samsonite, American Tourister, Antler anebo Cellini.

zdroj: http://www.samsonite-kufry.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: kufry na kolečkách, kufr na kolečkách, kufry, cestovní zavazadla, tašky na kolečkách, Samsonite, Cellini, American Tourister, Antler, Samsonite-Kufry, Cosmolite