Tašky LeSportsac: Nákup, který stojí zato

Tašky LeSportsac: Nákup, který stojí zato

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Co si budeme povídat, kabelky, kabely a tašky ženy zbožňují. Dokáží doladit celkový outfit nositelky a ještě plnit důmyslně ryze smysluplnou funkci – schovat všechno, bez čeho se nemůžeme vůbec obejít. A proto je nad slunce jasné, ale zároveň omluvitelné, že tyto doplňky se musí v naší šatní skříni neustále množit a s ohledem na módu obnovovat.

Kabelky pro všední nošení musí splňovat několik nároků – být kvalitní, hygienické a v moderním designu. Pokud jsou ještě navíc z nepromokavého materiálu a jejich dezén se multifunkčně hodí k více než třem typům oblečení, nemáme už skoro žádné výhrady. Typickým pomyslným vrcholkem v našich požadavcích pak je značka. A zejména Američanky moc dobře vědí, že na pomyslném topu se umístila LeSportsac.

A hra může začít

Naštěstí již nemusíme nakupovat zboží za velkou louží. I na český trh dorazily produkty LeSportsac. A je opravdu o co stát, neboť produktům této značky se žádná jiná nevyrovná. Našinci, můžeme jásat.

Značka vyrábí kabely, kabelky, batohy a cestovní kufříky z báječného materiálu – tzv. „ryp-stop“ nylonu, který se užívá při výrobě padáků a plachet na závodní jachty. Je prakticky nezničitelný, plně nepromokavý a netrhá se. O návrhy jednotlivých vzorů se starají nejlepší návrháři světa a kabelky si pořizují i světoznámí umělci – herečky a zpěvačky. Široká škála tvarů, velikostí a vzorů tašek vám doslova vyrazí dech.

Každý kus tašky je originál. Najdeme mezi nimi vzor srdce, květin, linek, pruhů – a to vše v hravých zářivých barvách. S kabelkou LeSportsac se nebudete nudit. Mnohé typy jsou určeny k přepásání přes tělo, tzv. crossbody. Kabela tak lépe drží u těla a nesesmekne se. Tašky schovávají kapsy uzamčené zipem. Na každé se nachází název značky.

Pokud přemýšlíte o koupi neotřelého doplňku v podobě kabely, nebojte se investovat do této americké značky – každý Vám ji bude závidět…

zdroj: www.lesportsac.com

Sponzorované odkazy



Štítky: kabelka, kabela, taška, batoh, cestovní kufr, LeSportsac, doplňky