Punčochy se vzorem, značka: smyslná

Punčochy se vzorem, značka: smyslná

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Stojíte mnohdy před zrcadlem a děláte si vrásky, že to není ještě úplně ono? Že už máte vše promyšleno, ale pořád Vám na dokonalosti Vašeho zevnějšku cosi chybí? Zřejmě se trefím do černého, když odpovím, že to budou punčocháče se vzorem.

Každá žena, která preferuje elegantní styl by si měla pořídit punčochy se vzorem. Velice dobře se kombinují s večerními šaty, sukní i kratšími kalhotami. Nechávají decentně, ale přitom spolehlivě vyniknout celkový osobitý dojem Vaši preferované elegance. Velice rafinovaným dojmem působí samodržící punčocháče, ale pohodlné mohou být také klasické punčochové kalhoty, kterými můžete podpořit jemně stahovací efekt v oblasti bříška, hýždí a stehen. Se vzorem ale také nalezneme podkolenka. Neuděláte chybu, když si pořídíte punčochové zboží pod značkou Gatta.

Nohy, které promlouvají za Vás

Ženy se štíhlýma a krásně formovanýma nohama by měly rozhodně na své přednosti upozornit. Dovolit si mohou jakýkoli vzor, který bude v souhře se zvoleným oděvem. Ve výběru délky šatů, sukně či kalhot se nemusejí nijak omezovat. Ale ani ženy s ne tak dokonalými křivkami se nemusí bát obléknout své nohy do punčoch se vzorem. Vzorem mohou přitáhnout pohledy na kotníky nebo lýtka.

Současná nabídka punčoch a punčocháčů je natolik široká, že si vybereme každá. Velice oblíbenými se staly vzory připomínající tetování. Jedná se o jednoduchý, menší prvek po celé vnější straně punčoch nebo vzor soustředěný na jednom místě – většinou nad kotníkem. Ale v nabídce nalezneme také vzory barevné nebo pokrývající celou plochu punčoch. Jedná se o oblíbené geometrické motivy puntíků nebo kostky.

Ale nositelem dojmu může být i samotné zakončení samonosných punčoch. Vyrábí se z elastických tkanin v krajkové verzi, s ozdobnými proužky nebo vzorem, který se objevuje i na ploše punčoch. Rubová strana skrývá několik silikonových pásků pro lepší přilnavost a nesesmýkavost z místa. Je však možné pořídit si punčochy bez silikonu, které by měly být přidržovány podvazkovými pásy.

Tímto doplňkem zaručeně podtrhnete svůj osobitý styl a dodáte svému zevnějšku ten pravý jas.

Zdroj: http://www.gatta.pl

Sponzorované odkazy



Štítky: punčochy, vzor, pučocháče, punčochové kalhoty, podkolenka, samonosné punčochy, pučocháče.