Kabelky Kipling – módní guru ve světě kabelek

Kabelky Kipling – módní guru ve světě kabelek

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Spisovateli Kiplingovi se ani ve snu nezdálo, že jeho jméno bude inspirací pro prodejce kabelek. Neuvěřitelné se stalo skutkem a přineslo své plody. Kipling se stala značkou, která udává módní trendy. Po vzoru Knihy džunglí si její zakladatelé zvolili jako firemního maskota zábavnou opičku.

Značku Kipling si zamilovaly zejména Belgičanky, ale je známá po celém světě. Společnost byla založena v roce 1987. V nabídce zahrnuje trendy funkční kabelky, tašky a batohy pro současné ženy, které musí být unikátní, ale ne výstřední. Mísí zajímavé módní prvky, které jsou zároveň typickými pro značku Kipling. Jsou vhodné k různým příležitostem a pro ženy ve všech věkových kategorií.

V džungli kabelek

Kabelky předešlých kolekcí je dokonce možné nakoupit v českém online obchodě se slevou. Jedná se o e-obchod na adrese http://www.kabelkykipling.cz. Tyto doplňky jsou rozděleny do několika kategorií podle své funkce. Jsou vhodné pro ležérní procházky v moři velkoměsta, ke slavnostním příležitostem jako večírek, ale i pro běžné nošení ve všední dny. Jiným slovem – jsou multifunkční a jejich nabídka je natolik široká, že si domů nepořídíme jen jednu.

Lákají svou pestrostí, množstvím designovských unikátů, nejednoduchostí a dobrodružnou elegancí. Vybrat si může opravdu každý. Nepřeberné množství variant kabelek má jediný cíl – každá si můžeme vybrat.

Kabelky Kipling

Typické jsou zvířecí vzory srsti, ale nalézt můžeme i jednobarevné varianty. Vyrábí se z lehkých textilních materiálů, ale také ve voděodolné kožené verzi. Kabelky mohou mít kratší ucha, delší popruhy nebo i bez nich. Mohou se nosit přes rameno, přepásány přes trup nebo v ruce. Zdobení je vytvořeno pomocí kovových detailů, spon, druků, pásků a netradičního přešití. Liší se ve velikostech i typech.

Jedno je jasné – v džungli velkoměsta se kabelkou Kipling rozhodně neztratíme.

Zdroj: http://www.kabelkykipling.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Kabelky, Značkové kabelky, Kipling, Kabelka Kipling