Podzimní trendy: Dámské kabáty 2010

Podzimní trendy: Dámské kabáty 2010

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Podzim už je tady a s ním přichází i základní výměna našeho šatníku. Zadní místa ve skříních začínají zabírat tílka a topy a dopředu se tlačí svetry a další teplejší oděvy. Babí léto nás sice překvapilo předčasně, ale nenecháme se jím zastrašit. Inspirujte se trendy dámskými kabáty.

Podzimní módu obléhají plným právem dámské kabáty. Výborně se kombinují s úzkými džínami i s přiléhavými šaty a sukněmi. Jsou nezastupitelnou dominantou ženské garderóby už řadu let a víme proč. I když prošly již dlouhou cestu vývoje, neustále nás překvapují grandiózním způsobem. Jsou ideálním svrchním oděvem pro chladnější podzimní počasí. Kabáty podtrhují ženský půvab. Mají tu krásnou vlastnost zdůraznit siluetu a přitom schovat a maskovat, co nechceme zvýraznit. Svou neskrývanou vyzývavou ženskou elegancí si získaly nejeden uznalý obdiv a ženám s konfekcí 38 a výše už poskytly nemalou službu. Ale zamilují si je také ženy s velikostí S. Oděvy s vlastním duchem jsou nedocenitelné pro všechny.

Bez kabátu ani ránu

V nabídce podzimní módy Neckerman se objevují kabáty různých délek i střihů. Můžeme se těšit na nabídku kabátů se stojáčky, s kapucí i zakulaceným límcem. Mírně rozšířený střih do A se střídá s střihem zvýrazňující siluetu obepnutím. Knoflíky zdobí kabáty ve jedné řadě, nebo ve dvou. Kabáty se vyrábějí typicky z umělého materiálu jako polyester, polyamid, ale také z vlny nebo ve vzhledu velurové kůže. Trendy jsou neutrální barvy v odstínech šedé, hnědé a černé.

Všeobecně současné podzimní módě vévodí zejména kabáty ve vojenském stylu. Nechybí v něm zelená a tmavě modrá barva.Kabáty jsou typické nárameníky, výraznými knoflíky, cvočky, pásky a nepřehlédnutými límci. Určující jsou také detaily v podobě umělé kožešiny. Pravou trefou do černého má být velký kabát.

Investice do dámského kabátu se nám mnohonásobně vrátí už díky obdivným pohledům našeho okolí.

Použitý zdroj: http://www.modaastyl.cz/, http://www.neckerman.cz
foto: iStockphoto / Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: podzimní móda, dámské kabáty, kabáty