Bastard.cz: Jedinečný triko shop a mnohem víc!

Bastard.cz: Jedinečný triko shop a mnohem víc!

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Nevím, jak to máte vy, ale pokud jde o mě, dobrých triček v šatníku není nikdy dost. A když se k zajímavému designu s vtipným obsahem přidá skvělá cena, nemáte co řešit, ať už patříte mezi pány, anebo dámy. Triko je základ šatníku. Jaro, léto, podzim, zima, nebudeme pokračovat otřelým rýmem, ale prostým konstatováním, že trička se hodí v každém počasí a ročním období. Anebo snad ne? Vy víte, že to tak je, a vědí to také majitelé e-shopu Bastard.cz, specializujícího se nejen na trička s potiskem.

Bastard.cz, to jsou nejen trička s potiskem

Bastard.cz v září prodělal zásadní změny, takže teď můžete navštívit zcela nový web, který je plný spousty vychytaných funkcí a dalších překvapení. Přehledné menu zajistí, že vždy najdete to, co právě potřebujete a sháníte. Originální potisky a kvalitní materiál, obě tyto vlastnosti charakterizují zboží prodávané na Bastard.cz. Pánská trička, mikiny a samozřejmě spodní prádlo. Dámy se mimoto mohou ještě poohlédnout po některém ze slušivých tílek. Pohodlný nákup vám umožní nový filtr, díky kterému budete moci vyhledávat vámi vybrané oblečení podle parametrů, jako je velikost či barva. Použijete-li tento filtr, máte jistotu, že se vám zobrazí pouze to, co právě hledáte.

A jaké potisky zaujali nás? Vedle skvělého retro opičáka nebo drum’n’bassového králíčka například Da Vinci Teddy Bear, opilý netopýr a v neposlední řadě bojácná bomba. Nakupování na Bastard.cz má všechny výhody, které jsou spojené s nakupováním přes internet. A samozřejmě to jimi nekončí. Doručení zboží je v drtivé většině do druhého dne od objednání. Když si k tomu přidáte nízké poštovné, není moc o čem přemýšlet. Bastard.cz zasílá také na Slovensko, nicméně zde je třeba počítat s delší dodácí lhůtou, jež činí tři až pět dní od podání objednávky.

zdroj: http://www.bastard.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Bastard.cz, triko, trička, trika, tričko, trička s potiskem, originální potisk, e-shop, oblečení, Bastard