Bundy, kabáty a saka: Dokonalý podzim 2010

Bundy, kabáty a saka: Dokonalý podzim 2010

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Jak je jistě všem známo, ženy se rády pěkně oblékají. Další roční období a to podzim, vede k nákupu nového, módního oblečení. Tak neváhejte a vyrazte na nákupy svršků v podobě bund, kabátů a sak. Výběr je opravdu široký.

Studený podzim si žádá teplé oblečení, které nás zahřeje. Základem jsou samozřejmě boty s kožíškem a teplé svetry či mikiny. Ovšem víte jakou zvolit bundu? Nebo preferujete spíše elegantní styl?

Jste-li zastáncem bund, pak se jistě poohlédněte po dámské bundě do pasu. Pasové bundy jsou sexy a hodí se téměř ke všemu. Tento styl krátkých bund se hodí spíše pro hubenější slečny, kdy se vám krásně prokoukne postava. Jste-li silnější, pak volte delší bundy pod zadek.

Kabáty a saka jsou vhodná do práce, za zábavou nebo na nákupy. Elegantní vzhled sluší každé a ženský vzhled je velmi důležitý. Dámské sako perfektně oživí opasek se sponou. Rozparek na zadní straně umožní volné pohybování se.


Dámská bunda, 1190 Kč


Dámské sako, 750 Kč


Dámská bunda, 1100 Kč


Dámské sako, 990 Kč

zdroj: http://www.in-obleceni.cz/
foto: iStockphoto / Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: bundy, sako, dámské sako, kabát, dámské kabáty, podzim 2010, móda podzim 2010, Dámské bundy, saka, kabáty, pozdimní bundy