Košile s fiží – zosobněná elegance

Košile s fiží – zosobněná elegance

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Vždy jste si přála, aby Váš formální styl nebyl jen pracovní nutností nebo splněním formálních požadavků na slavnostní párty? Pokud máte dojem, že neexistují košile, které by z Vás vytvořily svůdnou krásku, tak jste na omylu. Košile s fiží jsou totiž to, co jste zřejmě již dlouhou dobu hledala. Nicméně bílá bavlněná košile by měla být základem každého šatníku.

Italská móda se skrytou vášní

Košile s navrstveným límcem již dávno nepůsobí škrobeným dojmem a nejsou synonymem vzorných školaček. Naopak. V košili s fiží, která podtrhne Váš ženský šarm při společenské akci či na pracovní schůzce, se budete cítit jako ryba ve vodě. Kombinace fiží s možností rozepnutí knoflíčků podle požadované situace, se může stát příhodnou volbou. Pokud si navíc vyberete vypasovaný střih košile, navíc zdůrazníte křivky Vaši siluety.

Košile se zapíná na knoflíčky, může být doplněná ozdobnými šňůrkami a s všitou bezkonkurenční fiží. Fiží je skládaný, nařasený kus látky, který působí vysoce elegantním dojmem. Rukávy této košile mohou být zakončené manžetkami nebo řasenými volánky. Jsou vytvořeny z pravé italské bavlny a přizpůsobivého elastanu. Košile s fiží se nemačkají a drží tvar i po dlouhodobém nošení.

Tyto luxusní košile nabízí e-shop Tamsin London pod značkou “The Shirt Company”, která má manufakturu v Itálii a je zárukou nejlepší kvality bavlny.

Věřte nebo ne, excelovat nikdy nebylo snadnější.

Zdroj fotografie: http://www.tamsinlondon.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: luxusní košile, košile, fiží, košile s fiží, bavlněná košile