Lesklé elasťáky: Důležitý je nejen střih, ale také barva!

Lesklé elasťáky: Důležitý je nejen střih, ale také barva!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Zaujaly Vás materiály, které okouzlujícícm způsobem odrážejí sluneční paprsky? Tak to si Vás nepochybně získají lesklé elasťáky.

Jejich funkčnost byla již probrána v předchozím článku (dámské elasťáky. Když se tedy rozhodnete nadělit svému šatníků nového člena, měla byste mít taky ujasněno, jaká délka by seděla právě vaší postavě a samozřejmě nemůžeme zapomenout na podstatný prvek, jakým je barva.

Mezi nejvyhledávanější délku legín patří střih těsně pod kolena, který uvítají majitelky ne příliš rovných nohou. Tento střih sice nohy nenarovná, ale na rozdíl od o něco delších legín ani nezvýrazní. Právě tyto tříčtvrteční elasťáky jsou doporučovány pouze v kombinaci s dokonale rovnými nohami.

Dlouhé elasťáky nemusíte nosit jen pod lyžařské kalhoty v mrazech, při kterých se tekoucí voda mění v led. Pro ultra šíthlé ženy, které preferují pouze takové rifle, které je obepínají po celé délce, by mohly být ** lesklé elasťáky** příjemnou změnou v šatníku. Právě takové legíny hezky obepnout a na rozdíl od zúžených riflí umožní i nějaký ten pohyb.

V případě, že zvolíte některý te zkrácených střihů lesklých legín, nezapomínejte, že Vám vaši postavu předělí a tím ji opticky zkrátí. Proto pokud nedisponujete postavou těsně pod dva metry, doplňte outfit botkama na podpatcích, které Vám ubrané centimetry ihned navrátí.

Teď se dostáváme k neméně důležité části. Jakou si zvolit barvu? Černá je stále v kurzu a zároveň u ní můžeme uvítat její praktičnost. Taktéž patří ke snadno sladitelným barvám, protože v šatníku určitě naleznete pár kousků stejné barvy, což se třeba o takové sytě fialovomodré, která má nepřeberné množství odstínu, už říci určitě nedá.

Ať už zvolíte jakoukoliv barvu, měly byste vždy dbát na to, jaká barva Vám sluší a jak se Vám bude dobře kombinovat. Zkrátka takovou, která bude vašemu oku lahodit. Jistá si být můžete v tom, že všechny barvy budou v lesklém provedení vypadat velmi zajímavě a ostatní z vás nespustí oči

zdroj: www.elastaky.net, www.leginy.info

Sponzorované odkazy



Štítky: Elasťáky, Lesklé elasťáky, Lesklé legíny, Legíny