MANGO boty – jaro 2009

MANGO boty – jaro 2009

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Konečně se nám začíná blížit jaro a s ním přívítáme výměnu nevzdušných zimních bot za neodolatelné lodičky, baleríny všech barev a podobné chic botičky. Že Váš šatník zeje prázdnotou? Něvěste hlavu, módní společnost MANGO, jež má ve světě i u nás velké zastoupení a jejíž tváří jsou Penélope a Mónica Cruz, Vám ve své kolekci ukážou takové kousky, kterým zajisté Vaše nožky neodolají. Pojďte s námi načerpat inspiraci…

Díky botům dolaďujeme outfit k našim představám. Bez hezkých a zajímavých botiček celý model klesá „na ceně“. A na tohle MANGO samozřejmě myslí a proto z jeho dílen vychází jeden kousek skvostnější než druhý.

K mání jsou boty na každodenní nošení i na vyjímečné události. Vyberou si zde milovníci klasických lodiček, které jsou zde nabízeny v širokých škálách barev a pokud máte chuť malinko zaexperimentovat, určitě Vám padnou do oka lodičky s malinkou ozdůbkou, která tyto botky hezky ozvláštní, ovšem v mezích normálu.

MANGO boty na vysokém podpatku

Pokud Vám pouze malé odlišení nestačí, sáhněte po výraznějších botech, které Vašemu oku budou více lahodit. Jarní kolekci kralují boty na vysokém podpatku, z nichž ani jeden model nepostrádá zajímavé řešení. Barevnou a materiálovou kombinaci doladí spona nebo jiná ozdoba, která jim zajistí perfektní vzhled. Z klasických řemínkových bot na vysokém podpatku vytvoří úžasný kousek přidáním šněrovací části. Všechno přitom vypadá, tak jemně. O přeplácanosti ani nemůže být řeč.

Patříte k lidem, pro které je každý den závod na dlouhou trať a vysoké podpatky si nemůžete dovolit, protože by Vás ve Vašem stálém spěchu akorát tak zpomalovaly? I pro Vás má MANGO řešení a to v podobě krásných botek „samochodek“. Můžete si vybrat mezi teniskami a balerínami. U tenisek na zavazování vypadá střih jemně a dostatečně žensky, což se projeví na Vašem seběvědomí, nebudete chodit se sklopenou hlavou, budete na ně totiž pyšná. Baleríny jsou zde z podobných materiálů jako tenisky. Samozřejmě jim nápad nechybí, ačkoliv podle mého vkusu postrádají barevnost, která k jaru zkrátka patří.

Kde najdu MANGO?

Tak tedy pokud se ráda ukazujete se zajímavými botkami, neměl by Vám nějaký neodolatelný kousek značky MANGO ve Vašem botníku chybět. Díky cenové dostupnosti se může těmito skvosty pyšnit opravdu každý. A kam se na ně vydat? Na butik MANGO můžete narazit kdekoliv ve Světě i u nás. Z českých poboček se dvě nachází v Praze (na Příkopech a v Metropoli Shopping Centra), další v Brně a v Ostravě. A teď hurá na jaro v novém obutí.

Ráda Vašim příchodem strháváte zraky okolí? Botky značky MANGO Vám pomohou.

Sponzorované odkazy



Štítky: Mango boty, Mango oblečení, Mango.com, Mango.cz