Šperky a doplňky Swarovski, to je dokonalé okouzlení

Šperky a doplňky Swarovski, to je dokonalé okouzlení

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Šperky Swarovski jsou stříbrné i zlaté luxusní doplňky pro elegantní a sebevědomé ženy s neobyčejně opracovanými křišťály v různých barvách. Návrhy šperků nejsou každopádně záležitostí, která by se neměnila a tak se můžeme i letos kochat originálními kousky.

Značka Swarovski byla založena rakouským brusičem skla českého původu a již od roku 1895 vyrábí šperky, klíčenky, foto rámečky, kabelky, doplňky na mobil a další. Pomocí světových návrhářů jde Swarovski dál za svoje možnosti a pouští se do navrhování interiového vybavení.

Pomocí vyhledávače na stránkách www.swarovski.com si můžete sami vyhledat ideální dárek pro radost, k narozeninám nebo na svatební hostinu.

Kolekce jaro/léto 2009

Nová kolekce Swarovski doplňků byla inspirována přírodou a dětskými pohádkami a tomu také odpovídá hravá barevnost. Nejdůležitější barvou drobných krystalů je jasně zelená, růžová a červená barva v kombinaci se zlatým či stříbrným kovem. Odvážné slečny si oblíbí náramek a náhrdelník s kreslenými postavičkami či extravagantní doplňky inspirované fantastickými květinami.

Elegantní ženy budou vypadat skvěle v nadčasovém šperku Swarovski, inspirovaném pampeliškou ve větru, který je vyhotoven z bílých krystalů. Pro decentní dámy vytvořila značka Swarovski kolekci šperků inspirovanou lístečky v tlumených hnědých a zelených barvách. Zajímavý a originální je zahradní prsten, který napodobuje rozkvétající květinu, a náhrdelník s náušnicemi ve tvaru pohádkového stromu.

K celkovému vzhledu si můžete vybrat stříbrnou, růžovou či klasicky černou kabelku ve tvaru psaníčka.

zdroj: http://www.swarovski.com

Sponzorované odkazy



Štítky: šperky Swarovski, náušnice, prsteny, náhrdelník, módní doplňky