Pánské kravaty pro elegantní pány

Pánské kravaty pro elegantní pány

Kategorie: Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Pánské kravaty jsou součástí snad každého mužského šatníku. Nevlastní-li muž alespoň jednu kravatu, pak by si ji měl urychleně pořídit. Nošení kravaty upravuje etiketa. Dodržováním etikety dává člověk najevo, že ví „co se sluší“.

Pánské kravaty plní estetickou funkci. Kravaty jsou tak součástí pánského obleku, kdy kravata dodává jakýsi plný a ucelený vzhled. Pánské kravaty muži využívají při důležitých schůzkách, jednáních či slavnostech. Obvykle se kravata váže ke košilím různých barev se širokým límcem. Límec zakryje část, která se zavazuje okolo krku a zůstane vidět pouze její dlouhá část.

Kravatu si můžete vybrat jak podle materiálu, tak i podle vzhledu. Vzhled hraje u většiny velmi důležitou roli. Kravata může být buď jednobarevná, s proužky či s kostičkami. Velmi oblíbené jsou vícebarevné kravaty s decentními vzory, které se hodí kamkoliv. Samozřejmě barva kravaty by měla ladit s barvou košilí a saka. Máte-li již nakoupeno, pak nezbývá než se naučit vázat kravatu a vyrazit do víru velkoměsta.

zdroj:http://www.nejkravaty.cz/
foto:Hemera / Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: pánské kravaty, kravaty, mužské kravaty