Nová kolekce Intimissimi jaro 2011: Luxusní spodní prádlo pro každou z nás!

Nová kolekce Intimissimi jaro 2011: Luxusní spodní prádlo pro každou z nás!

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Toužíte po luxusním spodním prádle s puncem italské kvality? Tak v tom případě se dnes společně s námi podívejte na značku Intimissimi a její novou kolekci Intimissimi jaro 2011. Nová kolekce Intimissimi zaručeně zaujme a potěší každou krásy chtivou ženu!

O značce Intimissimi

Italská značka Intimissimi nám již od roku 1996 pravidelně přináší ty nejkrásnější, nejromantičtější i nejvíc sexy modely dámského (i pánského) spodního prádla. Nezáleží na tom, zdali prádlo kupujete pro vlastní či partnerovo potěšení- s Intimissimi budete vždy krásná a naprosto neodolatelná. To samé pak platí i pro muže. Intimissimi se krom dámského spodního prádla, košilek a pyžámek zaměřuje i na spodní prádlo pro muže, neboť i oni v poslední době touží po kvalitním a stylovém zboží z Itálie.

Velkou výhodou prádla Intimissimi je to, že je dostupné v mnoha různých velikostech. Není tedy určeno pouze pro těla modelek, naopak, Intimissimi díky svým propracovaným detailům schová i drobné nedostatky. Nebojte se tedy podlehnout luxusnímu spodnímu prádlu a domácím oděvům Intimissimi. Ale podívejme se nyní konkrétněji na již v úvodu avizovanou kolekci Intimissimi jaro 2011, budete nadšeni!

Jarní kolekce Intimissimi

Nová kolekce Intimissimi jaro 2011 je plná romantické klasiky i dráždivého sex appealu. Intimissimi 2011 zaujme jak volbou těch nejkvalitnějších materiálů, tak také všudypřítomnými detaily (mašličky, okrajové krajky, látkové štuky, stužkové lemování i rafinovaná průhlednost). Ostatně právě detail hraje u spodního prádla pro ženy velmi významnou roli.

Co se týče „struktury“ kolekce, krom překrásných podprsenek a košilek s květinovými vzorky a aplikacemi či blankytných setů (podprsenka push-up a kalhotky) s panenskou krajkou najdete v nové kolekci i nepoměrně odvážnější a dráždivější modely v černém či denimovém provedení.

Podlehněte i vy luxusnímu spodnímu prádlu italské značky Intimissimi a ciťte se sexy na každém kroku!

Zdroj: www.intimissimi.net, www.seductiveglamour.com, www.fashionblog.it

Štítky: Spodní prádlo, spodní prádlo Intimissimi, Intimissimi, Intimissimi jaro 2011, Intimissimi 2011