Mango 2011: Šik móda pro stylové ženy!

Mango 2011: Šik móda pro stylové ženy!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Máte rádi roztomilé a retro hadříky, které jsou zároveň šik i ženské? Tak to určitě podlehnete nové kolekci značky Mango- například té s tváří herečky Scarlett Johansson. Podívejte se na ni dnes společně s námi!

Mango pro každého

Nadnárodní značka Mango je díky svým vysoce trendy a vkusným modelům již několik let stálicí na českém i zahraničním trhu. Její velmi ženské oblečení v kombinaci s překrásnými doplňky totiž míchá každou sezónu takřka zázračný (a výbušný) koktejl plný barev vzorů i klasiky, kterému málokdo odolá.

Mango je tak populární po celém světě- Evropou počínaje a Austrálií konče. Značka Mango celkově působí v 89 zemích a disponuje více než tisícovkou obchodů. Značka Mango je určena pro všechny duchem mladé, a to bez rozdílu pohlaví. Mango se vždy přizpůsobí vaší momentální náladě i vkusu. My se dnes podíváme na nejnovější ženskou kolekci Mango 2011.

Nová kolekce Mango

Jaká je letošní kolekce Mango jaro/ léto 2011? Jedním slovem dechberoucí! Celkově je pak nová kolekce Mango 2011 rozdělena hned do několika oddílů, a to dle nejnovějších trendů. Například v oddílu Mango Nude naleznete modely kopírující trend tónu v tónu či květinové vzory, v Mango Long zase rozevláté šaty plné geometrických i zvířecích vzorů.

A pokud jste spíš než cokoliv jiného nespoutanou rebelkou, určitě se vám bude zamlouvat Mango Micky Green. Právě v Mango Micky Green totiž převládají zejména proužky, černé rockerské šatičky a červená barva. Nakonec je velmi zajímavá i nová kolekce Mango Scarlett Johansson. Ta je na první pohled velmi retro a zároveň ženská. Najdete v ní volné krémové sukýnky, šaty s výrazným vzorkováním i klasické trenčkoty a roztomilé proužkované svetříky.

Podlehněte toto jaro a léto i vy značce Mango! Vždyť značka Mango 2011 je už na první pohled „žhavá“! V nových šatičkách, sukni nebo trenčkoty vás na ulici zaručeně nikdo nepřehlédne!

Zdroj: www.mango.com, www.mojeznacka.cz/mango, www.dailygloss.com, www.trendencias.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Mango, Mango 2011, Mango jaro/ léto 2011, Mango Nude, Mango Long, Mango Micky Green, Mango Scarlett Johansson