Spodní prádlo Lindex: Klasika i roztomilé retro!

Spodní prádlo Lindex: Klasika i roztomilé retro!

Kategorie: Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Značka Lindex není pouze o ženském a dětském oblečení, Lindex nabízí i velmi kvalitní a designově zajímavé spodní prádlo, se kterým potěšíte sebe i svou drahou polovičku! Podívejte se dnes společně s námi na nejnovější kolekci spodního prádla a podprsenek Lindex – zaručeně neodoláte!

O značce Lindex

Značka Lindex je tu pro své zákazníky již více než půl století! Vznikla v roce 1954 a od té doby nabízí ženám i dívkám (a od roku 1985 i dětem) všech velikostí to nejkvalitnější spodní prádlo,oblečení i doplňky. Ačkoliv byly začátky Lindex skromné, během desítek let se tato značka etablovala jako jedna z evropských jedniček, se kterou je na trhu rozhodně třeba počítat! Z domovské země Švédska se Lindex nejprve přesunula do Norska, aby posléze „ovládla“ celou západní i východní Evropu.

A není divu, oblečení Lindex je velmi ženské, pohodlné, sexy a zároveň trendy. Nechte se jím unést v jednom z 350 obchodů po celé Evropě, vyzkoušejte si jej naživo například v Brně, Liberci nebo Ostravě! A pokud vás zajímá, jaké spodní prádlo a podprsenky letos v létě u značky Lindex 2011 najdete, rozhodně čtěte dále!

Spodní prádlo Lindex

Nejen oblečení, ale i spodní prádlo Lindex je toto léto „svěží“! I u spodního prádla Lindex léto 2011 se připravte na výrazné pastelové barvy a na květinové a leopardí vzory. Co se týče typů podprsenek – Lindex tuto sezónu nabízí jak podprsenky klasického tvaru (multiway bra, push-up), tak také podprsenky takříkajíc „retro“ – Lindex Balconette bra, které svým atypickým tvarem okamžitě zaujmou. Většina modelů dámských podprsenek Lindex je doplněna i kompatibilním modelem kalhotek Lindex, budete tak i pod oblečením nádherně sladěná. Nakonec uveďme, že Lindex krom kalhotek a podprsenek nabízí i překrásné modely dámských korzetů v bílé barvě, které jsou doplněny romanticky dívčí krajkou.

Objevte toto léto i vy kouzlo spodního prádla Lindex.

Zdroj: www.lindex.com Foto: IStock/Thinkstock

Sponzorované odkazy



Štítky: Lindex, spodní prádlo Lindex, oblečení Lindex, Lindex léto 2011, Lindex podprsenky, dámské podprsenky, Lindex 2011, spodní prádlo Lindex léto 2011