Velký letní výprodej Queens, slevy až o sedmdesát procent

Velký letní výprodej Queens, slevy až o sedmdesát procent

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Oblečení – eshopy

Sponzorované odkazy

Léto je v plném proudu, a i když to nepoznáme podle venkovních teplot, k dispozici naštěstí máme také jiné indikátory, které mnozí a mnohé z nás považují za neméně důležité. Máte pravdu. O čem jiném bychom ostatně teď měli na stránkách módního magazínu psát než o velkých letních výprodejích, které se jako každý rok přiřítily do našich oblíbených obchodů. Výjimku v tomto nepředstavuje ani hip hop shop Queens, který se specializuje na stylovou urban fashion.

Hip hop shop Queens patří mezi zavedené značky na českém trhu. Jeho vlajkovou lodí jsou především tenisky nejrůznějších značek v čele s Nike, adidas, Reebok, ale i dalšími. Nabídka Queens přirozeně pokrývá celé spektrum sortimentu, od triček, mikin, svetrů, bund, kraťasů, jeansů po tašky, batohy, kšiltovky a klobouky, hodinky a další doplňky. To odpovídá desítkám a desítkám značek. Mimo již jmenované uveďme například New Era, WeSC, Tribal, Triko, The Hundreds, New Balance, Onitsuka Tiger, Nixon, Jeepney, Mass DNM, Endorfina, Ecko a mnoho dalších.

Letní výprodej Queens

„Připravte se na léto za pár korun,“ tak zní slogan, jenž provází opravdový letní výprodej hip hop shopu Queens. Svědčí o tom nejen skutečnost, že již zlevněné zboží bylo ještě více zlevněno, ale také to, že k němu přibylo množství dalších slev. Dohromady tak na hip hop shopu Queens můžeme narazit na více než tisíc slev pohybujících se od třiceti do sedmdesáti procent, což už je skutečně nabídka ke zvážení. Doporučujeme nicméně si pospíšit, protože některé modely jsou k dostání pouze v omezeném počtu.

Hip hop shop Queens jde pochopitelně s dobou, co se týče prodejních míst. V prvé řadě můžete nakupovat v kamenných prodejnách, které již léta naleznete v Ostravě, Brně a samozřejmě rovněž v Praze. Pokud ovšem oceňujete pohodlí vašich domovů, máte možnost zavítat na internetové stránky Queensu, kde máte k dispozici kompletní aktuální nabídku.

zdroj: http://www.queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: slevy, letní slevy, výprodej, letní výprodej, Queens, hip hop shop Queens, Nike, adidas, Reebok, Endorfina, dámské oblečení, pánské oblečení, tenisky