Dámský overal: Ideální na léto!

Dámský overal: Ideální na léto!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Chtěla byste se i v teplých letních měsících odlišovat? Chcete zkusit něco nového, neotřelého a trendy? V tom případě vyzkoušejte dámské letní overaly, neboť ne každá si na ně troufá!

Nebojte se vystoupit z davu

V létě marně shazujeme všechny nadbytečné vrstvy oblečení, ve snaze cítit se co nejpohodlněji – většina z nás potom skončí u obligátních kraťásků, tílek a nebo dámských šatů, odlište se! Již loni se v kolekcích světových návrhářů objevily velmi pohodlné a zároveň neotřelé modely dámských overalů a trendy jsou i letos v létě! Takže neváhejte a pořiďte si na zbytek léta minimálně jeden dámský overal.

Dámské overaly – zejména ty krátké – vypadají na první pohled jako šaty, ve skutečnosti jsou však unikátním (a vzdušným) spojením letního topu a kalhot. Dámské overaly jsou prostě ideálním letním oblečením, které oceníte jak při toulkách po městě, na nákupech i na pláži. Díky jejich unikátnímu střihu navíc lahodí všem ženským postavám. Pokud máte navíc útlý pas, dámský overal ho nádherně a nenuceně zdůrazní!

Overal přesně pro vás

A jaký typ dámského overalu je pro vaši ženskou postavu nejvhodnější? Jak již bylo řečeno výše, máme dámské overaly, které jsou velmi krátké a svým střihem připomínají zejména krátké letní šatičky. Tento typ dámského overalu je tedy určen pro ženy, které se nebojí ukázat své (vypracované) nohy a pro ženy, které mají menší bříško – to totiž decentně zakrývá! Krátký dámský overal je také ideálním plážovým oblečením, oblečte si pod něj plavky vyražte na nejbližší koupaliště!

Druhým typem dámského overalu je takzvaný dlouhý, který má v oblibě například i americká módní ikona, hvězda reality show the Hills Lauren Conrad! Tento typ dámského overalu vám nádherně prodlouží nohy a zdůrazní pas, nezapomeňte ho tedy doplnit výrazným páskem!

Vsaďte toto léto i vy na dámský letního overal, zaručeně nikdo vás v něm nepřehlédne!


Overal kraťasový, 590 kč


Dámský letní overal, 790 kč


Letní overal s páskem, 790 kč


Sexy overal s opaskem, 1190 kč


Riflový overal, 1190 kč


Dámský overal, 790 kč

zdroj: www.i-moda.cz, www.in-obleceni.cz, www.luxurymag.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské letní overaly, dámský overal, overal