Tašky na rameno: Aby vaše cestování bylo co nejpříjemnější!

Tašky na rameno: Aby vaše cestování bylo co nejpříjemnější!

Kategorie: Tašky a kabelky

Léto je v plném proudu, a to znamená období pohody a odpočinku, prázdnin a dovolených. S létem je neoddělitelně spojeno cestování. Dostat se bezpečně z jednoho místa na druhé a zažít přitom něco úžasného anebo alespoň vyloučit vše, co by nám daný pohyb znepříjemnilo, to si určitě přeje každý z nás. V takovém případě existuje spousta věcí, které bychom neměli podcenit, včetně volby správného zavazadla. Abychom společně s námi přepravili nezbytné věci, musíme mít spolehlivé zavazadlo, které nejen že pohodlně pojme vše potřebné, ale zároveň bude i dobře vypadat.

Samsonite, to nejsou pouze kufry

Takových zavazadel se nabízí mnoho. Na cesty se výborně hodí tašky na rameno. Cestovní tašky patří mezi základní sortiment v oblasti zavazadel. Zpravidla mají několik popruhů, které umožňují nosit je buďto v ruce, anebo pohodlněji přes rameno. To závisí také na váze zavazadla. Cestovní tašky jsou velmi skladné, a proto se hodí zvláště v momentě, kdy cestujeme dopravními prostředky, ať už vlastním autem, anebo autobusem, vlakem či letadlem, kde všude se na rozměry klade důraz.

Alternativou cestovních tašek jsou batohy. Batohy jsou většinou menšího objemu než cestovní tašky, a tak je oceníme zejména tehdy, nepotřebujeme-li si toho vzít s sebou hodně. Oproti cestovním taškám mají dva popruhy, díky nimž je nosíme na zádech, čímž zásadně přispíváme ke správnému rozložení váhy zavazadla, což má důsledek nejen pro naše zdraví, ale také pro větší pohodlí při cestování.

Doplňkový sortiment cestovních zavazadel

Jako doplňkový sortiment v oblasti cestovních zavazadel vystupují vaky na oblečení. Tašky a vaky na oblečení máme nejčastěji spojené se služební cestou, ovšem využít je můžete, kdykoli budete potřebovat formální oblečení. Aby se nic nezmačkalo či neznehodnotilo, to je hlavní účel vaků na oblečení. Stejně tak nepochybně bezpečnostní funkci mají brašny na notebook, jež jsou záměrně vyrobeny tak, aby ochránily naše počítače před poškozením. Brašny na notebook Samsonite vydrží nejeden náraz a navíc dobře vypadají a cestování s nimi je zkrátka jednodušší.

zdroj: http://www.samsonite-kufry.cz/

Štítky: tašky na rameno, tašky, cestovní zavazadla, Samsonite