Těhotenská móda: Buďte krásná i požehnaném stavu!

Těhotenská móda: Buďte krásná i požehnaném stavu!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Chcete, aby vám to i v „požehnaném stavu“ slušelo, ale ne a ne sehnat to správné spodní prádlo a trendy oblečení? Nezoufejte! V dnešním článku se podíváme na zoubek těhotenské módě. Představíme si vybrané modely těhotenského spodního prádla, mateřského spodního prádlatěhotenského oblečení.

Být sexy i v těhotenství

Těhotenství vždy „zamává“ s ženiným šatníkem, ten je totiž třeba s rostoucím bříškem neustále obměňovat. Problém nastává nejprve se spodním prádlem – ne každá značka totiž nabízí těhotenské (a následně mateřské) prádlo, které je zároveň funkční a sexy – výběr se tedy s přibývajícím bříškem úží. Poté mohou nastoupit „potíže“ s oblečením. Většina žen totiž v těhotenství preferuje jak pohodlné, tak také slušivé modely, ve kterých se i jako „těhulka“ bude cítit žádoucí. Pryč jsou ty časy, kdy se těhotenské oblečení rovnalo vytahaným tričkům a volným „lacláčům“ – těhotná žena dneška může být sexy a trendy zároveň!

Ale podívejme se nyní na konkrétní nabídku těhotenského prádla, mateřského prádla a těhotenské módy!

Nabídka pro těhulky

Začněme nejdříve nabídkou spodního prádla pro těhotné ženy. Každá „těhulka“ má na výběr z obyčejných těhotenských kalhotek pod bříško & přes bříško, těhotenských tang a těhotenských košilek v klasických barvách (černé, bílé, červené) i odvážnějších vzorech. I v těhotenství záleží zejména na vašich preferencích a vkusu! Po porodu se pak nabídka pro (kojící) maminky zvětšuje. Zejména podprsenky vychází novopečeným maminkám maximálně vstříc. Mateřské prádlo dokonale rozumí jejich i miminkovským potřebám – je tedy sexy i funkční zároveň. To se týká i těhotenského oblečení – je maximálně pohodlné, maximálně sexy. My si dnes ukážeme i těhotenské oblečení, které nepostrádá vtip a které ocení každá nastávající maminka.

Maminky, nebojte se být sexy a žádoucí! Pořiďte si to správné těhotenské prádlo, mateřské prádlo a těhotenské oblečení a váš partner z vás nespustí oči!


Triko Saga Love, 669 kč


Triko Saga, 669 kč


Triko Foma2, 629 kč


Těhotenská košilka Hanna 635, 279 kč


Podprsenka Mama Otiena, 879 kč

Zdroj: www.astrarex.cz, www.ona.idnes.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: těhotenská móda, těhotenské prádlo, těhotenské spodní prádlo, mateřské prádlo, mateřské spodní prádlo, těhotenské kalhotky, těhotenská tanga, spodní prádlo pro těhotné ženy, těhotenská košilka